LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Per Morberg avslöjar relationen till familjen Skarsgård: ”Avundsjuk”

12 apr, 2023 
André Färnsveden
Skarsgård-familjen och Per Morberg.
Per Morbergs dotter Alida Morberg har barn med Bill Skarsgård.
Nu avslöjar tv-kocken verkliga relationen till Skarsgård-familjen.
– Vi delar en loge på Dramaten, säger Per i Brottarbröder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjenBrand logo
Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjen

Per Morberg, 62, har varit gift i över 30 år med hustrun Inese Bergs Morberg, 67, och tillsammans har de fyra gemensamma döttrar, Liza Minou Morberg, 39, Alida Morberg, 37, Molly Morberg, 29, samt Astrid Morberg, 25. Inese har även en till dotter från en tidigare relation, Janina Bergs, 46.

Dottern Alida har följt i Pers fortspår och blivit skådespelare. Hon har bland annat synts i produktioner som Solsidan, Svartsjön och Beck. Sedan en tid tillbaka är hon tillsammans med Hollywood-skådespelaren Bill Skarsgård.

Annons

Alida Morbergs bebislycka efter graviditeten med Bill Skarsgård

Alida och Bill välkomnade 2018 sitt första barn till världen, och förra året kom paret med ännu ett lyckligt avslöjande, att de väntade sitt andra barn. Varken Alida eller Bill har talat ut om barnet än men nyligen delade Alida en story på sin Instagram och skrev att paret har varit i en ”babybubbla.

Så tacksam för livet, min älskade familj och vänner. Ledsen att jag varit dålig på att svara och höra av mig, inne i babybubblan. Tack för en helt magisk födelsedag och för alla fina grattishälsningar, blir så glad”, skrev Alida då.

Alida Morberg i babybubblan
Alida Morbergs födelsedagslunch.

Några veckor senare delade även en av hennes vänner en bild på Alida tillsammans med en bebis. Om det är hennes egna barn eller någon annans framgår dock inte i bilden.

Annons

”Tack för lunchen älskling! Alltid så fint att se dig”, skriver Alida Morberg till svar när hon delar vidare bilden.

Alida Morberg delar vännens bild.
Alida Morberg med en bebis.
Annons

Per Morberg om relationen till familjen Skarsgård

Att Alida och Bill har barn ihop innebär att båda Stellan Skarsgård och Per Morberg blir farfar respektive morfar åt deras barn. I podden Brottarbröder med Martin Lidberg och Jimmy Lidberg, avslöjar Per att han och Stellan har en nära relation.

– Stellan och jag, han är också bra, vi delar en loge på Dramaten, säger han i podden.

Men han verkar även ha en nära relation till resten av familjen. Han berättar bland annat att han brukar jaga med Alexander Skarsgård, och att även pratar med andra ur familjen.

– De är man bara avundsjuk på allihopa, jobbar i Hollywood som jag vill göra, men det säger jag ju till Alex när vi är på jakt eller till Gustav (Skarsgård) och till Bill också, och till Stellan med.

FOTO: Fredrik Persson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons