Per Holknekts ord om relationen till Lena Philipsson idag

Per Holknekt och Lena PHilipsson

Per Holknekt och Lena Philipssons relation uppmärksammades i metervis då det uppdagades att Per hade en affär.
Efter skilsmässan har Lena flera gånger talat om hur sårad hon var.
Men hur är egentligen deras relation idag?

Det har snart gått 8 år sedan den omtalade kärlekssaga mellan Lena Philipsson, 53, och Per Holknekt, 59, tog slut.

Efter att till synes varit lyckligt gifta under två års tid visade det sig att Per i hemlighet haft en otrohetsaffär med en annan kvinna under en längre period – något som chockade hustrun Lena.

”Mitt liv är totalt omkullkastat. Otroheten kom som en chock. Ännu värre blev det att förstå att det började för länge sen. Skvallret hann ifatt till slut, och katastrofen var ett faktum. Jag kan inte fatta det ännu. Jag känner mig så löjlig som gick omkring och trodde att vi hade varandra”, skrev hon på Facebook då.

Per Holknekt: Jag är inte otrogen

Separationen mellan dåtidens hetaste kändispar i Sverige var ett faktum och i veckor fylldes löpsedlarna med detaljer från den infekterade relationen. Per Holknekt berättade i en nyligen publicerad intervju att han under en period mådde så pass dåligt av uppbrottet och uppmärksamheten att han var tvungen att fly till sin sommarstuga och ta hjälp av psykolog.

– Jag tänkte att jag inte klarar det själv, att jag behöver någon som hjälper mig att klara mig igenom det, säger han.

Odd Molly-grundaren menar att han ofta svartmålats som “otrogen” medan han i själva verket är väldigt lojal i sina förhållanden.

– Jag skulle till och med våga påstå att jag är en av Sveriges minst otrogna män, sa Per Holknekt 2016 i Skilsmässopodden.

Avslöjandet om relationen

Per Holknekt avslöjar också att han och före detta hustrun Lena Philipsson, trots det dramatiska avslutet, fortfarande håller kontakten.

– Vår kontakt var väl… Den har funnits. Den fanns till och med en tid efter det, som ingen känner till. Sen så har det ebbat av, säger han och fortsätter:

– Men om vi springer på varandra på gatan så skrattar vi och pratar lite så där, det finns ingen dålig stämning. Hon är en bra kärring, det finns inte så mycket att säga om det. Jag tror att hon tycker jag är en ganska bra gubbe också. Sen hade vi saker bakom lyckta dörrar som ingen känner till, förstås, och det tänker jag låta stanna där.

Per lever nu tillsammans med sin hustru Linda och parets dotter Carla, 2 år, i en villa i Djursholm.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!