LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Per Holknekt om relationen till ex-frun Lena Philipson

08 feb, 2020 
Linnea Lundgren
Per Holknekt och Lena PHilipsson
Per Holknekt valde att gå under jord när hans otrohetsaffär mot Lena Philipsson uppdagades. Nu avslöjar han sanningen om uppbrottet.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Det är sju år sedan som Lena Philipssons, 53, och Per Holknekts, 59, kärlekssaga fick ett abrupt slut. Efter att till synes varit lyckligt gifta under flera års tid visade det sig att Per i hemlighet haft en otrohetsaffär med en annan kvinna under en längre period – något som chockade hustrun Lena.

“Mitt liv är totalt omkullkastat. Otroheten kom som en chock. Ännu värre blev det att förstå att det började för länge sen. Skvallret hann ifatt till slut, och katastrofen var ett faktum. Jag kan inte fatta det ännu. Jag känner mig så löjlig som gick omkring och trodde att vi hade varandra”, skrev hon på Facebook då.

Uppbrottet mellan ett av Sveriges absolut hetaste kändispar var ett faktum och i veckor fylldes löpsedlarna med detaljer från den infekterade relationen. För Expressen berättar Per Holknekt att han under en period mådde så pass dåligt av separationen och uppmärksamheten att han var tvungen att fly ut till sin sommarstuga och ta hjälp av psykologer.

Annons

– Jag tänkte att jag inte klarar det själv, att jag behöver någon som hjälper mig att klara mig igenom det, säger han.

“Har saker bakom lyckta dörrar”

Psykologernas lösning blev att lägga locket på, något som Per Holknekt också gjorde. I stället för att försvara sig mot otrohetsanklagelserna som kastades emot honom i medier förblev Odd Molly-grundaren tyst.

– Jag har väldigt mycket som jag kan säga till mitt försvar, men jag håller det för mig själv. Jag vill inte elda på det mer, jag tog smällen själv.

Men trots det minst sagt komplicerade förhållandet avslöjar Holknekt nu att han och ex-frun höll kontakten även efter att nyheten om hans otrohet exploderat.

– Vår kontakt.. Den har funnits, till och med en tid efter det, något som ingen känner till. Sen har den ebbat av. Men det är ingen dålig stämning om vi springer på varandra. Sen har vi saker bakom lyckta dörrar som ingen känner till, och det tänker jag låta stanna där.

 

Annons