TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Per Holknekt har blivit pappa – och det blev en liten...

13 jul, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Per Holknekt har blivit pappa. Tillsammans med fästmön Linda Sjöström har modeentreprenören välkomnat sitt första gemensamma barn till världen.
Annons

Grattis Per Holknekt, 57!

Nu har Odd Molly-grundaren blivit pappa igen. Det är på Instagram som modeentreprenören visar upp bebislyckan tillsammans med fästmön Linda Sjöström, 40. På den svartvita bilden håller Per det nyfödda barnets lilla fot i sin hand.

“Kram från oss 3. Allt väl”, skriver han till bilden.

Det var i slutet av mars som Per Holknekt berättade om sin stundande pappalycka i podcasten Beslutspodden. Då avslöjade han också att det skulle bli en liten flicka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag ska bli pappa i sommar, det är häftigt, det är coolt, det gillar jag. Jag är överlycklig, det är en väntad och planerad sådan så det ska bli fantastiskt att få en dotter i juli, avslöjar han i podcasten.

https://www.instagram.com/p/BWdSv_cgqyD/?taken-by=extraknekt&hl=sv

Per och Linda träffades, eller möttes som han själv vill uttrycka det, i början av 2016 och har sedan dess både bytt förlovningsringar och flyttat ihop i en villa på Djursholm. Sedan tidigare har Per Holknekt också dottern Julia, 21.

Han tror dock att han är mer redo för en bebis vid den här tidpunkten, än när han blev pappa första gången.

– Jag har ett lugn i mig, jag har ju gjort allt, jag har inga nyfikenheter kvar, så jag kan finnas där. Jag har ingen längtan ut, jag vill vara hemma, så nej, just nu är en fantastisk tid för mig att ingå i föräldraskap. Bästa möjliga, sa Holknekt då i podden.

Foto: IBL

 

Annons