Per Holknekt är kär igen: "Vi tar en dag i taget och njuter av det"

För tre år sedan rasade hans liv samman på grund av alkohol och en uppmärksammad skilsmässa. Idag är han nykär och jobbar igen.

55-årige modeentreprenören Per Holknekt har gjort sig ett namn i vårt avlånga jante-land tack vare två saker; sitt numera avyttrade modemärke Odd Molly och relationen med sångerskan Lena Philipsson. Det senare något som fick den idag nyktre Per att skruva på korken på flaskan och ta tag i sitt liv.

För få har glömt hur chikanerad han blev, med all rätt antagligen, när Lena basunerade ut hans otrohet på sin Facebooksida och en smula bittert avslöjade vad som hänt.

Idag är Lena lycklig med nya kärleken Pierre Leander och nu kan tidningen Hänt i Veckan avslöja att även Per har funnit kärleken igen. Hon heter Anna Lundell, är en 37-årig fotograf och snygg som en dag.

Anna Odell är Per Holknekts nya kärlek. Foto: All Over Press

Anna Odell är Per Holknekts nya kärlek. Foto: All Over Press

På direkt fråga svarar Per:

– Jo, vi träffas. Vi tar en dag i taget och njuter av det. Vi tycker om varandra och har det riktigt bra. Det känns fint!

Per uttrycker sig som vanligt lågmält och försiktigt. I en intervju Hänt i Veckan gjorde med honom i höstas var han försiktig med dejtande.

– Jag har en naiv tro på att kärleken är meningen med livet. Jag kommer aldrig att sluta tro på kärleken, men jag hade nog lite för bråttom in i den senaste relationen, jag var inte redo. Jag vill vara en jättebra Per och kunna bära en relation.

Per Holknekt och Lena Philipsson gifte sig 2010 – men gick skilda vägar två år senare. Foto: Stella Pictures

Per Holknekt och Lena Philipsson gifte sig 2010 – men gick skilda vägar två år senare. Foto: Stella Pictures

Nu verkar det dock vara allvar för det var på modemagasinet Kings stora fest på Café Opera som Per valde att komma med sin nya kärlek. Anna jobbar dessutom som fotograf och ofta med mode så ett samarbete är inte otänkbart.

– Hon kommer nog att plåta personporträtt i anslutning till framtida eventuella reportage, annars blir det nog mest bilder hemifrån som denna från den gångna helgen, berättar Per och skickar en underbar bild på sig själv från en uppenbart harmonisk grillstund.

Förutom ny kärlek har Per tagit klivet in i modevärlden igen, även denna gång med sin gamla Odd Molly-kollega Karin Jimfelt-Ghatan. Märket heter Non Sense och har precis dragit igång i liten skala.

Per är med andra ord på fötter igen på alla plan.

Andra läser också:

Här är mopsen som tar sexigare selfies än Kim Kardashian

28 kändisar som mixades ihop och blev en helt annan kändis

Katten Musse kom tillbaka efter elva år: ”Det var som att han återuppstod”

SENASTE NYTT!