ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Per Anderssons ord om kupperna i Lotta på Liseberg: ”Detta är större”

07 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Lotta Engberg och Per Andersson
Lotta Engberg och Per Andersson
Per Andersson har kuppat sig in under Lotta på Liseberg fjorton gånger – vilket betyder att han nu kniper rekordtiteln från Charlotte Perrelli.
Nu berättar Per hur han ser på att numera ha rekordet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

Per Andersson, 46, – mannen, myten, legenden – har kuppat sig in under Lotta på Liseberg ett antal gånger. Faktum är att han tagit sig upp på scen hela fjorton gånger, vilket innebär att han bara är ett besök ifrån att slå Charlotte Perrellis rekord.

Redan i premiären fick vi se honom överraska Lotta Engberg och gästerna när han dök upp iklädd mankini och badtofflor. För ett par veckor sedan kuppade han sig in igen, då i en tajt kroppsstrumpa, förklädd till ”Allsångsguden”.

Per Anderssons senaste kupp i Lotta på Liseberg – på väg att slå Charlotte Perellis rekord

Och förra måndagen var det dags igen. Då dök Per Andersson återigen upp på Lisebergs stora scen, denna gång utklädd med lösskägg och löshår.

– Känner du igen mig?, frågade han Lotta.

Efter att ha satt sig bredvid Lotta Engberg drog han av sig sin förklädnad till publikens stora jubel. Per ryckte sedan mikrofonen ur handen på Lotta – som hade svårt att hålla sig för skratt – och meddelade att han skulle dyka upp i programmet snart igen.

– Jag har suttit utklädd i publiken sedan klockan 18. Nu kan jag säga att jag varit med fjorton gånger och nästa vecka kommer jag slå Charlotte Perrellis rekord, utbrast Per Andersson, innan han gick och satte sig hos publiken igen.


Per Andersson kuppade sig in under måndagens Lotta på Liseberg
Screenshot från TV4

Per Anderssons ord om Lotta på Liseberg – efter kritiken

I säsongsavslutningen slog då äntligen Perrellis rekord, något som han sedan länge gjort klart att han planerar att göra.

Annons

Men att Per har kuppat in sig i programmet och vägen mot rekordet har mötts av både ris och ros från tittarna. Under säsongen har TV4-tittare reagerat i sociala medier, där vissa uppskattat Pers tilltag medan andra kritiserat det, och menat att det blivit för mycket av det goda.

Huvudpersonen själv är dock nöjd över att numera ha rekordet. I ett privat meddelande till Hänt inför finalavsnittet beskrev Per sina känslor inför det stundande övertagandet av rekordtiteln.

Ja, det närmar sig med stormsteg. Ska bli jättekul att vara med som riktig gäst hos Lotta på måndag efter alla spontana uppdyk”, skriver Per Andersson.

Han fortsätter:

Och det känns ju på alla vis spännande att slå Perrellis rekord. Sarah Sjöström i all ära men fan om inte detta är större!

När Hänt når Per efter rekordkvällen är han på strålande humör och tycker att kvällen var underbar.

”Nu vankas det någon form av tjohej och jag ska fira min seger med full kraft!”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Tommy Holl/TT och TV4

Annons