LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Katrin Zytomierska och pojkvännen har gjort slut – bekräftar uppbrottet

04 aug, 2023 
AvOla Lagerström
Katrin Zytomierska
Förhållandet med doldisen är över. Katrin Zytomierksa är singel igen – och tänker så förbli.
– Jag är så trött på alla snubbar, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

I vintras blev det känt att Katrin Zytomierska, 45, funnit kärleken. Den nya partnerns identitet ville hon dock inte röja.

– Han är en superdoldis, förklarade Katrin för Expressen och tillade att killen ifråga hade ett jobb som gjorde det hela extra känsligt.

– Vi tar det så sakta som det bara går och det är skithärligt. Vi njuter av att det är som det är just nu, sa hon då.

Därför tog det slut mellan Katrin och pojkvännen

I podcasten Relationspodden 2.0 som Katrin har med Bingo Rimér, 48, avslöjar hon att hon nu avslutat förhållandet ifråga. Det ligger dock ingen dramatisk incident bakom beslutet, försäkrar hon.

– Han är fantastisk, vi tycker fortfarande om varandra. Han är en grym människa och vi är fortfarande kompisar. Det här handlar naturligtvis helt och hållet om mig. Det är mig det är fel på, det är jag som är störd i huvudet. Det är jag som har helt sinnessjuka förväntningar och krav på en relation. Det finns nog inte en snubbe i världen som skulle kunna tillgodose mina behov, berättar Katrin och tillägger att hon nu ”gett upp och lagt ner”.

Annons

– Nu är jag fan bara själv resten av mitt liv! Jag är så ledsen, men jag funkar inte i en vanlig relation. Det är inte vad jag vill ha och det är inte vad jag mår bra av. Jag uppskattar inte en "vanlig relation”. Jag är för gammal för det, jag har varit med om för mycket och jag är för bortskämd. Jag inser verkligen det, säger Katrin som menar att ex-pojkvännen Bingo Rimér är en stor, bidragande faktor.

Under deras förhållande skämde nämligen denne bort henne på alla tänkbara sett. Han överöste henne med märkesväskor och smycken och bar glatt hennes golfbag.

Bingo Rimér om Katrins ex: ”Hade väl en förhoppning”

Bingo har liksom Katrin bara gott att säga om expojkvännen.

– Jag hade väl en förhoppning om att ni hittat någon slags dynamik. Framför allt tycker jag han var väldigt bra på att ta dig och dina sidor ibland, säger Bingo och får medhåll.

– Absolut, han var grym. Han är grym. Det finns inget dåligt att säga om honom. Han är en fantastisk person, en supergentleman, säger Katrin.

Nu vill Katrin vara ”supersingel” i minst ett år.

– Jag är så trött på alla snubbar. Jag är så tacksam och lycklig över att jag första gången mitt liv trivs så otroligt bra i mitt eget sällskap!

FOTO: TT

Annons