ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Per Anderssons lycka med Hanna Hedlund – berättar om kvällen ihop

01 feb, 2023 
Per Andersson och Hanna Hedlund
Hanna Hedlund och Per Andersson har hittat varandra.
Nu berättar Per om den privata relationen efter att Hanna delat en bild på sig och Per.
”Hon är suverän! Som en sprudlande honungsmelon!”, skriver Per i ett sms till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligtBrand logo
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

Det har stormat rejält i flera kändispars förhållanden under de senaste åren. Sommaren 2021 kom beskedet om att Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, beslutat sig för att skiljas.

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev Hanna på Instagram.

I slutet av 2022 kom nästa besked om skilsmässa. Denna gång var det komikern Per Andersson, 46, och hans dåvarande hustru Malin Karlsson, 49, som bestämt sig för att gå skilda vägar.

Hanna Hedlund visar upp stora glädjen med Per Andersson

Annons

Både Hanna och Per hänger i samma kretsar, nyligen syntes de två singlar ihop under en helkväll tillsammans med bland annat Pernilla Wahlgren, 55. På Instagram visar Hanna upp bilder från kvällen där hon bland annat besökte Pers nya föreställning Peter Pan går åt helvete.

”Vilken dag och kväll det blev Igår! Först Peter Pan går åt helvete med barnen och vi skrattade så mycket, tack alla uberproffs på och bakom scenen för denna helt galna föreställning! Sen bjöd självaste Tingeling på middag med Magistoft och fantastisk mat och jag kom inte hem förrän två på natten för vi hade så mycket catch up att göra. Det blev ännu mer skratt och djupa samtal”, skriver Hanna till ett bildspel där bland annat hon och Per tar en selfie.

Per Andersson bekräftar privata relationen med Hanna Hedlund: ”Hon är suverän”

När Hänt når Per berättar han om hur hans och Hannas privata relation ser ut. De är nämligen inte bara kollegor – utan även goda vänner.

”Läget är kanon! Just nu spelar vi ”Peter Pan går åt helvete” för fulla spjäll! Hanna och jag är vänner och kollegor! Hon är suverän! Som en sprudlande honungsmelon!, skriver Per i ett sms till Hänt.

FOTO: Instagram/TT

Annons