ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Per Anderssons avslöjande om kärlekslivet – okända romansen: ”Blind date”

15 feb, 2023 
Per Andersson
Per Andersson firade alla hjärtans dag utan partner.
Men i en intervju med Hänt avslöjar han nu den tidigare okända flörten.
”Vi hängde lite”, skriver Per i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

Efter en 25 års lång relation meddelade Per Andersson, 46, i slutet av förra året att han och fästmön Malin Karlsson, 49, valt att bryta upp. Paret var sedan många år tillbaka förlovade men plötsligt tog kärleken slut.

– Kommer man till ett läge då det är dags att göra det och man har gått igenom mycket, då måste man våga ta det steget också. Det är något man gör tillsammans, vi är fortfarande jättebra vänner, berättade Per när han gästade Carina Bergfeldts talkshow.

Per Anderssons flytt efter skilsmässan – stora lyckan

Just nu befinner sig Per däremot inte i lägenheten utan för tillfället är han iväg på skidsemester med några vänner. När Hänt når honom berättar han just att planerna för alla hjärtans dag är att åka knapplift och hänga i skidbacken med sina vänner.

Avslöjar okända romansen – detaljerna om dejten: ”Hängde lite"

Det visar sig dock att Per har haft något mer romantiska alla hjärtans dag-firanden under åren. Nu berättar han om en tidigare okänd relation.

Annons

”Jag minns en gång i min ungdom när jag skulle gå på blind date på alla hjärtans dag. Vi hade en toppkväll men det visade sig efteråt att jag hade satt mig vid fel bord och hon som jag satte mig hos också skulle på blinddate, så vi hamna på fel blind date båda två men det blev en jäkla bra blind date”, skriver Per i ett sms till Hänt.

Blev ni något par efter blinddaten?

”Nä men vi hängde lite!”

Hänger du med någon nu också eller hur ser egentligen kärlekslivet ut?

”Nä nu åker jag bara knapplift.”

FOTO: TT

Annons