ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Per Andersson om E-types samtal – innan bröllopet med Melinda Jacobs

02 okt, 2023 
PER ANDERSSON, E-TYPE, MELINDA JACOBS
Per Andersson bjöd på sitt populära shownummer "Kuk i hatt" när han chockade alla gästerna på E-type och Melinda Jacobs bröllop.
Nu berättar han för Hänt om samtalet innan med E-type.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Anderssons dejtingliv: ”Då blir det Tinder för mig”Brand logo
Per Anderssons dejtingliv: ”Då blir det Tinder för mig”

Det var en solig lördag i september som Martin "E-type" Eriksson, 58, och hans älskade Melinda Jacobs, 39, sa ja till varandra inför ett fullsatt och kändistätt Vadstena Klosterkyrka. Den dagen har gått till historien på många sätt och vis, för i huvudstaden skrevs en annan historia; nämligen att kungen firade 50 år på tronen.

Men tillbaka till bröllopet mellan E-type och Melinda Jacobs. Enligt gäster på plats gick allt helt enligt plan och parets gemensamma dotter Isadora skötte sig exemplariskt under hela ceremonin.

Något annat som hände under bröllopet var att komikern Per Andersson, 46, bjöd på en riktig favorit i repris, nämligen hans paradnummer "Kuk i hatt". Numret går ut på att han klär av sig naken men döljer sin privata del med olika hattar.

Annons

Per Andersson om E-types bröllop

När Hänt träffar Per på Barncancergalan är han ödmjuk till sitt framträdande och säger att succén var tack vare gästerna och brudparet.

– Ja det gick ju jättebra, de skötte sig utmärkt!, säger han.

Något som Per har blivit lite känd för är att han gärna kuppar sig in i olika tv-program eller tillställningar. Han har bland annat rekordet i Lotta på Liseberg när det gäller hur många gånger man varit på plats.

Var det en kupp även nu på bröllopet?

– Ja jo, självklart kuppade jag mig in. Eller jag kuppade mig in via Martin, han ringde ju mig. Han var den enda som visste det, det var väldigt få som visste, Melinda visste det inte. Så det var ju mycket chock i luften, förklarar Per för Hänt.

Eftersom statsminister Ulf Kristersson var på plats så var ju även Säpo-vakter närvarande. Men även för dem blev Pers nummer en chock.

– Det var ju till och med några Säpovakter som var på väg upp, som inte hade fått informationen, säger Per till Hänt.

Per Anderssons resa till Berlin med Måns Zelmerlöw

Under hösten är Per aktuell med sin julshow Tomten och bocken rider igen! som han gör tillsammans med Måns Zelmerlöw, 37. Duon har nyligen varit i Berlin och haft ett lättare skrivarläger. Där har de verkligen filat på manuset och hittat inspiration.

– Det gick skitbra, typ som en skrivarlya bara att vi åt mycket schnitzel också!, förklarar Per.

FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock, Karin Törnblom/TT

Annons