ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Per Andersson bekräftar lyckan – efter oväntade avslöjandet

13 aug, 2023 
Simon Lundh
Angelica Hedlund
Per Andersson
Per Anderson har haft en hektiskt sommar och den närmar sig inte sitt slut.
Nu bekräftar han nästa roliga uppdrag.
– Det är väldigt roligt, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har Per Andersson tackat nej till ”Stjärnorna på slottet” flera gånger tidigareBrand logo
Därför har Per Andersson tackat nej till ”Stjärnorna på slottet” flera gånger tidigare

Per Andersson, 46, har haft fullt upp under sommaren. Nu är han högaktuell i Eva Rydbergs version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi Två man om en änka. En pjäs som han har spelat de senaste veckorna i Helsingborg. Det har inte varit det enda den komikerna har hunnit med under sommaren.

Per Andersson slog nytt rekord under sommaren

Samtidigt som pjäsen i Skåne har spelats har Per under sin lediga tid pendlat till Göteborg för att i tid och otid dyka upp i Lotta på Liseberg. Där Per har kuppat sig in för att kunna slå Charlotte Perrellis rekord, i hur många gånger en artist har gästat det folkära programmet. Ett rekord han numera innehar.

– Nu vankas det någon form av tjohej och jag ska fira min seger med full kraft!, har Per sagt till Hänt och utvecklade sin nya "seger".

– Jag har ju spelat onsdag till söndag här i Helsingborg, så ner till Göteborg på måndagarna och så. Så jag tycker ändå det har varit en arbetsinsats att slå det här rekordet.

Annons

Per Anderssons nya uppdrag med oväntade artisten

Även om sommaren börjar lida mot sitt slut och för en sommarjobbare kanske det väntar lite välförtjänt ledighet verkar det inte stämma för Per. Han har nämligen ett oväntat och stort uppdrag kvar att genomföra innan hösten knackar på.

– Jag ska vara med Laleh och gästa henne på Ullevi, säger Per.

Laleh uppträder på Ullevi i Göteborg den 26 augusti och Per gör därmed ett gästspel hos artisten. Per berättar för Hänt att det inte var så mycket att tveka på när frågan kom från den svenska artisten.

– Det är väldigt roligt och hon frågade om jag ville vara med. Det är en fråga som är omöjlig att avböja på alla sätt och viss, säger han.

Vad Per kommer att göra på scen med Laleh återstår att se, men vi kan utgå från att komikern kommer att få med sig ett antal skratt från publiken.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons