per andersson

Per Andersson avslöjar sanningen bakom kyssbilden på klubben

Per Andersson

Nyskilda Per Andersson har fångats på bild mitt i en kyss.
Nu berättar han för Hänt om den vilda festkvällen som kommit att bli en snackis på sociala medier.
”Det var det ett sjutusans drag”, skriver Per till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen
0:35

Efter reklamen: Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen

(0:35)

Slå på ljud

Nyskilda Per Andersson, 46, har festat till det rejält. Under helgen befann han sig i Linköping och enligt ett klipp som nu cirkulerar på sociala medie-plattformen Tiktok hände både det ena och det andra.

På klippet syns nämligen Per dela en kyss med en ung kille innan det fortsätter visas andra klipp där han festar tillsammans med flera unga personer som visar sig fira att det är 100 dagar kvar till studenten. Klippet har i skrivande stund över 200 tusen visningar.

Per Anderssons vilda festkväll – sanningen om kyssen

När Hänt når Per Andersson berättar han om kvällen och hur det egentligen kom sig att han delade en kyss med killen på videon.

”Ja jag såg det, den trenda tydligen på Tiktok! Jo men vi var vi på turné med ”Peter Pan går åt helvete” i Linköping i helgen och var lite sugna på att svänga de lurviga på kvällskvisten och gick upp på dansgolvet ovanför restaurangen där vi käkat. Det var det ett sjutusans drag och en sällan skådad selfiefest! En snubbe kom fram och sa: ”jag tycker du är så jädra bra, har glömt mobilen men kan man få en puss” ”Kan la du” sa jag. Inte konstigare än så. Framförallt gick föreställningarna väldigt bra! Nästa vecka Örebro!”, skriver Per i ett meddelande till Hänt.

Hela Peter Pan går åt helvete-gänget visar sig däremot inte varit med under den festlig tillställningen berättar Per utan det var några från ensemblen samt kollegor från teknik.

Pers kyss på Tiktok

Pers kyss fångades på bild. Foto: Tiktok

Per Anderssons flytt efter skilsmässan: ”En lägenhet”

Det var i slutet av förra året som Per avslöjade att han och tidigare fästmön Malin Karlsson, 46, bestämt sig för att separera. Detta efter att tillbringat hela 25 år tillsammans.

Sedan uppbrottet har Per hunnit flytta. Det blev en lägenhet i samma område som paret bodde i innan och han har tidigare uttryckt sin stora lycka över det nya hemmet.

”Japp, jag har flyttat till en lägenhet nära där vi bodde innan. Så nära att barnen tycker det är som att vi har en till toalett hemma! Så det känns kanon!”, skrev han i ett meddelande till Hänt då.

FOTO: TT/Tiktok

FRÅN FÖRSTASIDAN