LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parneviks sorg efter händelsen med nyfödde sonen Achilles

02 okt, 2023 
Det var i augusti som Penny Parnevik och Douglas Murray välkomnade sonen Achilles till världen.
Nu uttrycker Penny starka känslor kring att bebisbubblan börjar ta slut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationenBrand logo
Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationen

Det var i augusti som Penny Parnevik och maken Douglas Murrays tredje barn Achilles kom till världen. Penny kunde då berätta att det blev en liten pojke.

Penny Parneviks sorg efter händelsen med sonen

Nu har det gått några månader sedan Achilles ankomst och bebisbubblan börjar närma sig ett slut. Något som Penny delar med sig av på Instagram.

”Är i en period där bebisbubblan börjar närma ett slut... En del av mig vill stanna tiden helt...En annan del ser framemot hösten och förändring. Achilles tar flaskan nu och därav har jag mer frihet.”

Penny beskriver den friheten som lite konstig. Men att hon har lärt sig att det kan kännas både bra och dåligt samtidigt.

”Men den friheten känns också lite konstig! Har väl lärt mig att vissa saker kan kännas både bra och dåliga samtidigt”,skriver hon.

Penny Parneviks barnbesked kort efter sonens födsel

Kort efter Achilles födsel delade Penny med sig av ett barnbesked i podden Peg & Penny som hon driver med storasystern Peg Parnevik.

Det var nämligen direkt efter förlossningen med Achilles som Penny minns tillbaka på att hon vänt sig till Douglas och sagt att hon spruckit, vilket fick henne att tänka att hon inte kommer kunna föda barn igen.

– Då minns jag att jag sörjer jag tror inte jag kan inte göra det här igen, det här är mitt sista barn tror jag.

– Men nu ser jag tillbaka på det som världens bästa förlossning och att jag vill ha fler barn. En fjärde om två, tre år kanske, sa Penny.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons