LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks nya barnbesked – veckor efter sonens födsel

12 sep, 2023 
Frida Eklöf
Penny Parnevik med familjen
För en månad sedan föddes Penny Parneviks och Douglas Murrays andra son Achilles.
Bara veckor efter förlossningen ger Penny ett nytt barnbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmars tillbakablick: ”Det var ju kaos”Brand logo
Nike Sellmars tillbakablick: ”Det var ju kaos”

Penny Parnevik, 26, och Douglas Murray, 43, blev tillsammans 2018 men lärde känna varandra långt innan dess, genom Pennys pappa Jesper Parnevik som var vän med Douglas innan de blev ett par.

Sedan Penny och Douglas blev tillsammans har de hunnit med mycket, inte nog med att de gift sig – de har även hunnit få tre barn tillsammans. Makarna har sonen Atticus, dottern Pebble och för en månad sedan föddes sonen Achilles.

Penny Parneviks nya barnbesked – veckor efter sonens födsel

Tillsammans med sin storasyster Peg Parnevik driver Penny podcasten Peg & Penny där duon varje vecka pratar om allt mellan himmel och jord.

I det senaste avsnittet ger Penny lyssnarna ett nytt barnbesked, bara veckor efter det att hon födde sonen Achilles.

Det var nämligen direkt efter förlossningen med Achilles som Penny minns tillbaka på att hon vänt sig till Douglas och sagt att hon spruckit, vilket fick henne att tänka att hon inte kommer kunna föda barn igen.

Annons

– Då minns jag att jag sörjer jag tror inte jag kan inte göra det här igen, det här är mitt sista barn tror jag, säger Penny i podden.

Penny berättar vidare att smärtan hon genomled under förlossningen var så pass fruktansvärd att hon inte ville gå igenom det ytterligare en gång, men det verkar som att hon kommit på andra tankar nu.

– Men nu ser jag tillbaka på det som världens bästa förlossning och att jag vill ha fler barn. En fjärde om två, tre år kanske, säger Penny.

Penny Parnevik om hur hon och Douglas Murray träffades

Även om kärleken spirar mellan makarna Penny och Douglas, så finns det något som Penny inte gillar att prata om när det kommer till relationen – nämligen hur de träffades.

I ett tidigare avsnitt av podden förklarade Penny hur det kommer sig att hon inte pratar om den första tiden med maken. Bakgrunden till detta är den 17-åriga ålderskillnaden mellan dem.

Annons

– Jag har haft komplex, kanske inte komplex men jag hatar att förklara hur Douglas och jag alltid har så stor åldersskillnad, det är inte kul att berätta, sa Penny då och fortsatte.

– När vi får frågan om hur vi har träffats så känner jag ”I dont wanna say”.

– Du kan ju bara ljuga och hitta på något, sa systern Peg då varpå Penny svarade:

– Nej jag ljuger inte jag säger att vi är familjevänner. Jag orkar inte gå in på det så ska folk få förutfattade meningar om vår relation.

Hur Penny och Douglas träffades är med andra ord något som de båda två väljer att hålla för sig själva!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mickan Palmqvist/TT

Annons