LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Douglas Murray om beslutet i relationen med Penny: ”Öppen för att prova allting”

08 aug, 2023 
Johanna Talamo
Douglas Murray och Penny Parnevik
Penny Parnevik och maken Douglas Murray är gifta och har två barn tillsammans samt en tredje som snart kommer att födas.
Nu berättar Douglas om beslutet i relationen med Penny:
– Öppen för att prova allting, säger Douglas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Penny Parnevik, 26 har tillsammans med maken Douglas Murray, sonen Atticus och dottern Pebble. Makarna väntar dessutom sitt tredje barn som beräknas födas vilken dag som helst.

Penny Parnevik fick sitt genombrott i realityserien Parneviks där man fick följa familjen och deras liv i Florida. Det var första gången man fick lära känna barnaskaran Parneviks. Sedan dess har mycket hunnit hända i familjens liv och alla barnen har blivit stora kända svenska profiler.

Penny Parnevik om hur hon och maken träffades

Även om kärleken spirar mellan makarna Penny och Douglas, så finns det något som Penny inte gillar att prata om när det kommer till relationen – nämligen hur de träffades.

Tillsammans med systern Peg Parnevik driver Penny podcasten Peg och Penny.

I ett avsnitt av podden förklarade Penny hur det kommer sig att hon inte pratar om den första tiden med maken. Bakgrunden till detta är den 17 åriga ålderskillnaden mellan dem.

Annons

– Jag har haft komplex, kanske inte komplex men jag hatar att förklara hur Douglas och jag alltid har så stor åldersskillnad, det är inte kul att berätta, sa Penny då och fortsatte.

– När vi får frågan om hur vi har träffats så känner jag ”I dont wanna say”.

– Du kan ju bara ljuga och hitta på något, sa systern Peg då varpå Penny svarade:

– Nej jag ljuger inte jag säger att vi är familjevänner. Jag orkar inte gå in på det så ska folk få förutfattade meningar om vår relation.

Douglas Murray har nämligen varit nära vän till Pennys föräldrar, Jesper Parnevik och Mia Parnevik under många år och det var via familjekontakten som kärleksparet till en början fattade tycke för varandra.

Douglas Murray om beslutet i relationen med Penny Parnevik

I det senaste avsnittet av podcasten Peg och Penny är det Douglas Murray som gästar. I avsnittet diskuterar makarna olika aspekter i relationen till varandra.

Annons

En av dessa är det faktum att Penny och Douglas valt att gå i parterapi sedan några år tillbaka, Penny frågar då Douglas om detta beslut alltid har varit en självklarhet för honom.

– Absolut inte, jag är uppvuxen i en lite annorlunda tid, svarar Douglas då varpå Penny säger:

– Kommer du ihåg när vi var på skidsemester och bråkade i princip hela resan. Detta var jättetidigt i vårt förhållande och jag ba ”vi kanske ska gå i parterapi typ”. Du bara ”va?”. Alltså du tyckte det lät jättekonstigt, säger Penny.

Douglas påpekar då att, med tanke på att han kommer från en äldre generation än Penny, så har parterapi setts som tabu och att han hade förutfattade meningar om det.

– Det är lite så jag var uppvuxen men sen ja, jag är väldigt öppen för att prova allting, säger Douglas.

Douglas Murray fortsätter med att förklara vad som var viktigt för honom när paret väl bestämt sig för att börja i parterapi vilket var att hitta någon som var lösningsorienterad och objektiv.

– Det som jag tyckte var absolut viktigast i det här är att var totalt objektivt, att de inte väljer en sida, eftersom alla har sina problem och sina utmaningar, säger Douglas Murray.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons