ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parneviks rädsla för barnen Atticus och Pebble: ”Tvångstanke”

13 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Jennifer Iversen
Penny Parnevik
Penny Parnevik och Douglas Murray har två barn ihop.
Nu berättar hon för Hänt om en rädsla hon har kring sina barn.
– Det är jättemörkt, säger Penny till Hänt.
Annons
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”Brand logo
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”

Penny Parnevik, 25, och maken Douglas Murray, 42, har officiellt varit gifta sedan 2019 men det var i somras som de äntligen fick samla familj och vänner för att fira sin kärlek me en stor och lyxig bröllopsfest.

Penny Parnevik om att bli mamma för tredje gången

I början på 2019 gick Douglas ner på knä och friade till Penny på en privat strand. Bara några månader senare föddes deras första barn, Atticus, 3. Penny har tidigare varit öppen med att hon älskar mammalivet och att hon i framtiden vill skaffa fler barn. När parets tänkta bröllop 2020 blev framskjutet på grund av coronapandemin, valde paret att i stället försöka skaffa ett till barn. I februari 2021 föddes deras dotter Pebble, 1.

Annons

– Jo men jag vill absolut ha fler barn, jag har faktiskt börjat bli skitsugen på senaste. Men jag har precis kommit igång med träning och spelar tennis och har PT och har bara känt att liksom jobblivet och allt sådant där har liksom känts jävligt bra just nu. Och att få fokusera på mig själv lite mer, säger Penny i videon.

Avslutningsvis säger hon i videon att just vid inspelande stund vill hon inte bli gravid, men att det kan bli aktuellt efter årsskiftet.

Penny Parnevik om rädslan för barnen

Att jonglera småbarnslivet med en strålande karriär kan många gånger vara utmanande. Men trots jobbiga stunder med två småbarn trivs Penny i mammarollen. När Hänt träffar Penny på Årets mama-galan öppnar hon upp sig om sina bästa, och värsta egenskaper som mamma.

Annons

– Min bästa egenskap som mamma är att jag är väldigt ”go with the flow”, det kanske är min värsta egenskap också men jag har inte så mycket rutiner och regler och allt sådant. Jag gör det som känns bäst för mig och mina barn, säger hon och fortsätter:

– Det svåraste är att det är dygnet runt, och resten av livet.

Vidare fortsätter hon berätta om en fasansfull tvångstanke hon har rörande barnen.

– Jag har tvångstanke att mina barn kommer drunkna ibland när vi åker båt. Så hemskt, det är jättemörkt, säger Penny.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons