LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks utbrott – händelsen med Filip Lamprechts familj

29 jul, 2023 
Moa Risberg
Penny och Filip
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har tidigare gått skilda vägar.
Nu talar systern Penny Parnevik ut om utbrottet hos Lamprechts familj.
– Jag fick panikångestattack, säger Penny.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa härBrand logo
Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här

Artisten Peg Parnevik, 27, är den äldsta dottern till Mia Parnevik, 55, och golfspelarna Jesper Parnevik, 58 och driver tillsammans med den yngre systern och tvåbarnsmamman Penny Parnevik, 26, podcasten Peg & Penny.

I podcasten delar systrarna med sig om allt möjligt från uppväxten i Florida till deras liv idag. Peg som sitt liv som artist och låtskrivare och Penny om sitt liv som mamma och att vara gravid för tredje gången. Nu har hon barnen till de två små barnen Pebble och Atticus som hon har tillsammans med maken Dogulas Murray.

I podcasten delade systrarna nyligen med sig om en incident från tidigare som inträffade tillsammans med Pegs ex-pojkvän Filip Lamprechts familj.

Peg och Filip var ett par i sex år, men relationen tog plötsligt slut 2021 när Filip medverkade i Let's Dance, där han tävlade tillsammans med Linn Hegdal.

Penny Parnevik öppnar upp om utbrottet med Filip Lamprechts familj

I det senaste avsnittet av podcasten berättar Penny om ett minne ifrån en händelse som inträffade för länge sedan när de i barndomen besökte Filip Lamprechts familj på deras sommarstället i Järvsö.

Annons

Penny berättar om utbrottet i Järvsö och säger.

– Vi var på deras landställe i Järvsö och fick typ bo i huset bredvid. Pappa behövde spela på sommartouren den sommaren, så han var i USA hela den sommaren, så mamma åkte runt och gjorde roliga saker med oss, säger Penny.

I avsnittet berättar Penny att hon fortfarande var så pass stor att hon minns situationen tydligt men fortfarande, enligt henne själv, ganska gammal för att bete sig på detta viset.

Saknade pappa Jesper på tävlingar

– Jag fick panikångestattack och bara jag vill ha min pappa. Mamma sa "okej ska vi ringa honom?" Jag grät och grät. Pappa måste komma hit nu. Jag förstod ju vart han var, det var ju logiskt, men jag bara han måste komma hem, säger Penny i podcasten.

Systrarna fortsätter sedan och fortsätter prata om saknaden de kände för sin pappa i barndomen när han var ute i världen på golftävlingar. Peg jämför sedan känslan och säger att hon kan känna igen sig när hon ser Pennys yngsta dotter gråta.

– Ibland när jag ser typ Pebble gråta, oftast vill hon ju ha Dogulas, men när hon gråter på de sättet så känner jag igen mig, säger Peg.

FOTO: TT

Annons