Penny Parneviks ord om oron för systern Philippa

Penny Parnevik och Philippa Parnevik

Det var i julas som Philippa Parnevik i ett hjärtgripande inlägg på Instagram berättade att hon hade drabbats av hudcancer – men mår bra efter en större operation.
Nu avslöjar Penny Parnevik i TV4:s Efter Fem att systern för ett par veckor sedan fått ytterligare en misstänkt fläck på kroppen.
– Det är det man blir orolig för. Att något ska hända henne medan vi inte kan åka till varandra, säger hon med tårar i ögonen.

Let’s Dance-aktuella Penny Parnevik, 23, blev känslosam när hon gästade tisdagens Efter Fem.

Det var i julas som hennes lillasyster Philippa Parnevik, 20, i ett inlägg på Instagram skrev känslosamt om att hon drabbats av hudcancer. Trots att hon själv vid tidpunkten för inlägget mådde bra efter en större operation där hon tagit bort en fläck på benet ville hon då uppmärksamma andra på att vara rädda med sin kropp, och skydda den från solen.

”Var inte dum och sluta som jag. Testa din hud, det tar bara 5 minuter och kan rädda ditt liv. Det är så så så så så viktigt” , skrev Philippa då.

Stoppas från Let’s Dance

Det är för sin medverkan i Let’s Dance som Penny Parnevik för tillfället har flyttat till Sverige tillsammans med 6 månader gamla sonen Atticus. Tidigare har hon berättat om sin glädje över att familjen Mia Parnevik, Jesper Parnevik och lillasyster Philippa ska resa hela vägen till USA för att närvara vid premiären för programmet som hölls i förra veckan.

Men coronavirusets snabba framfart över världen har gjort resan omöjlig då USA valt att stänga sina gränser för resande från Sverige.

“Den här mamman/mormorn kommer inte kunna komma, men låt mig berätta för dig Atticus att din mamma är en av de sötaste, snällaste och arbetar livet ur sig för alla hon älskar”, skrev Mia Parnevik på Instagram efter att hon fått nyheten.

Oron för systern Philippa

Men det är inte saknaden efter mamma och pappa som är värst för Penny som tillsammans med storasyster Peg nu är fast i Sverige. För ett par veckor sedan fick lillasyster Philippa ett nytt märke på kroppen som gjorde familjen orolig.

– Man tänker ju inte att det ska hända en själv eller någon man älskar, säger Penny Parnevik i Efter Fem. 

Den nya fläcken visade sig vara ofarlig men när Penny pratar om den får hon trots det tårar i ögonen.

– Det är ju det som är det värsta. Speciellt i nuläget, när vi inte kan åka till varandra och vi är oroliga något ska hända henne medan vi är här, säger Penny innan programledaren Tilde de Paula väljer att avsluta samtalsämnet.

– Man ser att du blir väldigt påverkad av det här så vi kanske ska prata om något annat istället, säger Tilde och väljer istället att fråga om livet med lilla Atticus.

SENASTE NYTT!