Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Penny Parneviks ord om kändiseliten efter festen: ”Usch”

13 jun, 2018 
Penny Parnevik rasar mot kändiseliten
Penny Parnevik berättar nu om känslorna efter att hon och systern Philippa Parnevik varit på ett event för influencers.
Annons

Penny Parnevik, 21, är vanligtvis bosatt i Kalifornien tillsammans med sin pojkvän Douglas Murray, 38, sedan månader tillbaka. Men nu är hon på besök i Sverige för att tillbringa sin sommar här med familj, släkt och vänner. På sin blogg skriver nu Penny om sina senaste dagar, och hon förklarar att hon och systern Philippa Parnevik, 18, har varit på ett event för influencers, och är inte helt nöjd med stämningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men måste ändå säga USCH vad awkward influencer-events kan vara. Jag VET att alla är supersnälla verkligen men jag tror att alla går runt och tänker att dom vill att den andra hälsar först så då blir så att alla sitter i sina “clique”! ”, skriver hon på sin blogg.

Men hon är också noga med att påpeka att hon inte själv målar ut sig som något offer, utan att hon inte heller är bra på att gå bra fram och hälsa på de andra.

Annons

Jag säger inte att jag är bättre på att hälsa heller, tycker det är lika jobbigt men det blir så tråkigt när jag och Philippa står i ett litet hörn lol. Nu låter jag som jag spelar victim, som sagt, jag är inte bra på att hälsa heller! MEN oavsett tyckte jag att eventet va bra gjort.

Hon är också noga med att påpeka att eventet var superfint fixat, och att ingen kritik riktas mot företaget som anordnade det.

FOTO: Stella Pictures

Annons