LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parneviks nya barnbesked – Pennys stora lycka: ”Herregud”

25 okt, 2022 
Peg och Penny Parnevik
Peg och Penny Parnevik är tillbaka med sin podcast!
I det första avsnittet efter uppehållet kommer artisten med en nyhet som gör hennes syster Penny överlycklig.
– Det är så spännande, säger hon.
Annons
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Det var i realityserien Parneviks som tittarna för första gången fick lära känna Peg Parnevik, 27, och Penny Parnevik, 25. Mycket har hänt sedan programmet slutade sändas för sex år sedan och idag är alla familjemedlemmar vana vid rampljuset.

Systrarna Peg och Penny har båda framstående karriärer men har valt att leva väldigt olika liv. Peg jobbar som artist och har ofta konserter och spelningar, medan lillasystern Penny lever ett stillsamt familjeliv med maken Douglas Murray, 42, och barnen Atticus, 3, och Pebble, 1.

I det nya avsnittet av podcasten Peg och Penny avslöjar artisten att småbarnslivet kanske inte är så långt från trots allt!

Peg och Penny Parneviks bråk efter avslöjandet om graviditeten

När Penny Parnevik avslöjade att hon var gravid för första gången blev hennes storasyster rejält chockad. Hennes reaktion på den glädjande nyheten ledde till en stor konflikt i familjen.

Annons

– Alla var arga på mig. Det var ingen bra tid, mamma ville att jag aldrig skulle komma hem igen typ, har Peg tidigare berättat i podden.

I podcasten Parnevik och Engblom, som mamma Mia Parnevik, 54, tidigare hade med Annelie Engblom har hon berättat om bråket.

– Jag visste inte hur jag skulle nå fram till Peg. Jag sa att ”du kommer förstöra din relation till din syster nu för evigt nu om du inte tar tag i det här”, förklarade Mia då.

Penny Parneviks stora glädje efter Pegs barnbesked

Vad de inte visste då var att Peg Parnevik skulle växa in i rollen som moster och idag älskar hon att umgås med syskonbarnen Atticus och Pebble!

I podcasten Peg och Penny avslöjar artisten nu att hon har landat i att hon vill ha barn i framtiden, något som gör hennes lillasyster väldigt glad.

– Jag är 27. Jag har väl börjat fundera över hur min livsplan ser ut. Vill jag vara en karriärkvinna för alltid? Nej, eller jo, jag vill alltid jobba men vid något tillfälle tror jag ändå att jag vill ha barn och ha en familj, säger Peg, varpå Penny svarar:

– Herregud! Det är så spännande, så har det inte alltid varit för dig.

Peg Parnevik är tillsammans med Jesper Nicklasson, 25, sedan ett och ett halvt år tillbaka.

FOTO: TV4, Youtube

Annons