Penny Parneviks avslöjande om namnvalet till bebisen: ”Kommer från en bok”

22 mar, 2023 
https://image.hant.se/Venus-byline-1.jpg.jpg?imageId=9033879&x=20.634920634921&y=7.9365079365079&cropw=55.555555555556&croph=55.555555555556&width=1318&height=1318Venus Soltani
Penny Parnevik med barnen Atticus och Pebble
Penny Parnevik och maken Douglas Murray har tillsammans två barn och väntar just nu sitt tredje då Penny är gravid.
På Instagram avslöjar nu Penny var den nya bebisens potentiella namn kommer från.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas favoritpizzor: "Krabba och banan"
Kändisarnas favoritpizzor: "Krabba och banan"

Tv-profilen Penny Parnevik, 25, har varit i ett förhållande med maken Douglas Murray, 42, enda sedan 2017. Tillsammans har de två barn, sonen Atticus, 3, och dottern Pebble, 2.

I skrivande stund är Penny dessutom gravid igen, med parets tredje barn. Det var något som hon själv avslöjade i januari 2023, för följarna på Instagram.

”När våra barn äntligen började sova hela natten bestämde vi oss...låt oss skaffa ett till...”, skrev Penny på Instagram och visade upp gravidmagen.

Penny Parneviks avslöjande om namnvalet till nya bebisen

Penny, som fortfarande är i början av sin graviditet, har ännu inte delat med sig av vad barnet kommer att ha för kön. Men på Instagram förklarar hon för följarna att paret redan beslutat ett namn om bebisen skulle vara en tjej.

Annons

På Instagram skriver hon:

”Vi har ett namn som jag älskar om det är en tjej. Den kommer från en bok.”, skriver Penny och fortsätter:

”Atticus namnet kommer ju från en bok och sen Pebble är döpt efter Pebble Beach, California på grund av att Philippa Parneviks mellannamn är från den staden som har betytt väldigt mycket för våran familj!”

Syster Philippa Parnevik, 24, heter nämligen i mellannamn Pebble Peach, likt stranden i California i USA och likadant heter även Pennys son.

Penny Parnevik på Instagram
Skärmavbild från Penny Parneviks Instagram-story.

Penny Parneviks vädjan till följarna: ”Behöver”

I samma Instagram-story vänder sig Penny till följarna och ber om deras hjälp. Skulle det vara så att barnet blir en kille är paret inte lika stensäkra på något namn.

Annons

På Instagram skriver Penny:

”Nu behöver jag ett nytt killnamn! Hade lite tid innan jag ska podda med Peg så gick in och kollade på olika böcker för att se om något namn sticker ut. Vi har ett namn som Douglas älskar men vill ha flera val!”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons