LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks uppgörelse om barnen med Douglas: ”Jag vill chilla”

31 okt, 2023 
Linn Seipel
douglas murray och penny parnevik
Penny Parnevik är nybliven trebarnsmamma – och älskar det!
Nu talar hon ut om rollfördelningen hemma mellan henne och maken Douglas Murray.
– Jag vill bara fokusera på barnen, säger hon i podcasten Peg & Penny.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Penny Parnevik, 26, och Douglas Murray, 43, blev föräldrar till sitt tredje barn i augusti tidigare i år. Tillsammans har de nu barnen Atticus, Pebble och Achilles.

Ihop med sin storasyster Peg Parnevik, 28, har hon podcasten Peg & Penny, i vilken de delar med sig av och diskuterar sina respektive liv.

I det senaste avsnittet hade de en gäst, nämligen astrologen och mediumet Zoe, @SpirriSprirri på Instagram. Hon kom och pratade om spiritualitet och sitt yrke som manifestationcoach och medium varpå de kommer in på ämnet framgång.

Så ser Penny och Peg Parnevik olika på framgång

Systrarna gör klart att de ser väldigt olika på den saken. Peg menar att karriären är i fokus, medan Penny värdesätter mjukare värden.

Annons

– Pengar har inte jättestor betydelse för mig, eller nu ljuger jag pengar betyder mycket, men jag ser inte framgångsrik som att jag har xx i lön eller jag har det här på bankkontot, säger Penny i podden och fortsätter:

– Jag är inte så driven i min karriär och så. Eller alltså, jag är en driven person men inte i... Många är så här ”vill du inte ha en talkshow, vill du inte göra det här...?”, och jag ba ”nej!”. Jag behöver inte komma till nästa steget.

Penny Parnevik till Douglas Murray: Vill att du ska tjäna pengarna

I samma samtal öppnar Penny också upp sig om hur fördelningen just nu ser ut hemma, mellan henne och maken Douglas Murray.

– Jag sa till Douglas den här hösten att ”jag skulle tycka det var skitnajs om du ville ta rollen att tjäna pengar nu ett tag för att jag vill chilla lite, jag vill bara fokusera på barnen och att må bra”.

– För mig skulle det inte göra någon skillnad om jag drog in pengarna, eller han, eller båda, det skulle inte betyda mer för mig eller mindre. Det skulle inte få mig att känna att det inte är mina pengar.

Annons

Penny avslutar med att förklara att då hon känner sig nöjd med sig själv och sitt liv är då hon bara fått existera och vara med de hon älskar. Astronomen Zoe kommenterar Pennys utlägg och säger att sådant här också kan variera genom livet.

– Det är individuellt vad man känner är viktigast för en. Sen gillar inte jag de här orden ”viktigast”, ”alltid”, ”aldrig”, för det är sånt som skiftar. Nu kanske i den här fasen kanske du känner så här, om fem eller tio år kanske det är på ett annat sätt, säger Zoe (SpirriSpirri).

FOTO: TV4/Malou efter tio, TT/Karin Törnblom

Annons