ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden

26 sep, 2022 
Katia och Penny
Katia Mosally är en välkänd tv-profil. Men allt blir inte alltid som man tänkt sig.. Nu ersätts hon av Penny Parnevik!
Annons
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden

Idol 2022 är i full gång där Katia Mosally, 35, sitter i juryn tillsammans med Kishti Tomita, 58, Anders Bagge, 54, och Alexander Kronlund, 50.

Men Idol är inte det enda som Katia har haft i görningen den senaste tiden. I somras skulle hon nämligen ha ställt upp i Bancancerfondens dag Tillsammans på Skansen.

Men då hände det som inte fick hända – Katia tvingades ställa in i sista sekund.

Penny Parnevik hoppar in för Katia: ”Excellens”

På röda mattan inför Barncancergalan träffar Hänt Hasse Brontén, 55, som Katia skulle ha jobbat med. Nu berättar han för Hänt om Katias avhopp – och istället fick han ingen mindre än Penny Parnevik, 25, som ersättare.

– Ja jag och Penny ledde ju Barncancerfondens stora dag som heter Tillsammans på Skansen, på Solliden. Då drog vi in 35 miljoner till Barncancerfonden, så tack förklarar Hasse och fortsätter:

– Och tack till Penny, som hoppade in i sista sekund där. Jag skulle ha hållit det med Katta, från Idoljuryn, men hon blev sjuk! Så att hon var vikarie på den och hon gjorde den med excellens!

Annons

Så Penny skötte sig bra trots kort varsel?

– Ja men det ligger ju i hennes gener att liksom stå på scen och sådär.

Katia Mosallys egna ord om avhoppet – därför ställde hon in

När Hänt träffar Katia några minuter senare, som kvällen till ära är frisk och kan vara på plats, berättar hon vad det egentligen var som gjorde att hon tvingades ställa in.

– Jag var sjuk. Såhär, det var bara en förkylning. Men att vara det runt friska vuxna människor är en grej, och att vara det kring barn som har cancer är en helt annan sak, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Så jag kände bara att jag behövde göra det absolut rätta. Så jag blev jätteledsen, jag ville verkligen göra det, vi hade planerat det i flera månader. Men man måste liksom ta ansvar och det kommer komma fler tillfällen. Men jag mår bra nu!

På frågan om Pennys insats ger Katia högsta betyg.

Annons

– Nej men så bra! Jag är så glad att de hittade henne, och verkligen sista minuten så all eloge till henne! Tänk att bara få hoppa in i något som ändå har planerats i flera månader. Så tack Penny!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons