TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrinks första ord om ex-frun Helena – efter bebislyckan

26 sep, 2022 
Helena och Casper Janebrink
Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson har blivit föräldrar till en liten pojke.
Nu delar Casper med sig av sina första ord om ex-frun Helena.
– Man har en ex-fru man har lämnat, säger han i en intervju med P4.
Annons
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gångenBrand logo
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

Några månader senare offentliggjorde Casper att han och hans nya flickvän Therese Andersson, 34, skulle bli föräldrar. Och nu har den lille fötts. Det var i torsdags som Caspers tredje barn föddes. Sedan sitt tidigare äktenskap har han nämligen barnen Alice, 19, och Felix, 17.

Caspers första ord om Helena efter sonens ankomst

Den lille pojken är ännu namnlös men Casper har berättat att paret har några förslag som de funderar på. Det var i en intervju med P4 Extra som Casper avslöjade att bebisen hade kommit. I samma intervju berättar han om hur första tiden sedan pojken föddes har varit. Det visar sig varit många känslor att hantera och någon han kommit att tänka på i allt detta är Helena. Casper vill nämligen att situationen ska kännas så bra som möjligt för alla, innan allt blev offentligt.

Annons

– Alltså det är lite jobbigt såklart för man vill ju ha den där lilla egna tiden med familjen och njuta av det. De äldre barnen ska ju också känna att det är okej och allting och man har en ex-fru man har lämnat. Det är mycket känslor i det såklart, säger Casper i P4.

Tess Merkel om livet med Kenny – efter skilsmässokaosetBrand logo
Tess Merkel om livet med Kenny – efter skilsmässokaoset

Bekräftar stora familjelyckan: ”Allting känns jättebra”

Några dagar har nu gått sedan Casper och Therese blev föräldrar till sitt första gemensamma barn. I intervjun bekräftar Arvingarna-sångaren att hela familjen mår bra och nu känner sig mer redo att prata om den stora händelsen som skett.

– Nu har vi ju kommit hem. Vi har väl inte hunnit landa riktigt än men vi har kommit hem och alla mår bra och sådär och vi ska göra något återbesök här på sjukhuset och kolla några andra, hörsel och sådär som man gör efter några dagar. Allting känns jättebra så jag kände väl att det är helt okej att gå ut och berätta att jag blivit pappa.

FOTO:

Annons