LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik om bebislyckan – starka orden efter nya bilden: "Wow”

10 okt, 2022 
Penny Parnevik
Penny Parnevik och hennes stora kärlek Douglas Murray gifte sig i somras under en lyxig vigsel.
Nu kommenterar hon den stora bebislyckan.
Annons
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna ordenBrand logo
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden

Penny Parnevik, 25, och kärleken Douglas Murray, 42, fick i somras äntligen förklaras som äkta makar inför familj och vänner under en mycket lyxig vigsel.

Tillställningen ägde rum på en 1600-tals herrgård utanför Stockholm som ägs av Pennys farfar Bosse Parnevik, 84. Man kan bara tänka sig att just detta ställe betyder lite extra mycket för familjen Parnevik.

Det nygifta paret har tillsammans barnen Atticus och Pebbles.

Under det maffiga bröllopet kunde man ta del av de fantastiska bilderna som delades i sociala medier av familj och vänner och efter den stora dagen delade Penny själv med sig av känslorna kring den stora dagen.

”Höll på att skriva ”vill inte komma tillbaka till verkligheten ännu” men jag insåg direkt att det va exakt tvärt om. Min verklighet har varit sagolikt dom senaste dagarna…så just nu är jag inte redo att komma tillbaka till digitala världen”, skrev Penny på Instagram.

Därför har paret ännu inte varit på bröllopsresa

Det nygifta paret är nu tillbaka till vardagen och på Pennys Instagram delar hon generöst med sig av livet med maken och barnen.

Annons

Men ännu är det en liten detalj som saknas. Paret har nämligen inte varit iväg på den efterlängtade bröllopsresan ännu. Tidigare kunde hon berätta anledningen bakom den uteblivna smekmånaden för Expressen.

– Ett för att det är varmt i Sverige och vi vill åka när det är mörkt och kallt. Och det andra är att vi väntar på att mamma och pappa renoverat färdigt sitt nya hus i Florida, så att vi kan lämna barnen med dem, så kan vi dra i väg någonstans i närheten, säger Penny till tidningen.

Det var vid årsskiftet som föräldrarna Mia och Jesper Parnevik köpte sitt nya hus i Florida och när det står klart får det nygifta paret alltså äntligen komma iväg på en resa för att fira vigseln.

Penny Parneviks glädje över Michaela Fornis bebisbesked

Under söndagen delade bloggaren Michaela Forni med sig av den glädjande nyheten att hon och hennes pojkvän Damon Foroozesh väntar sitt andra barn. De fick sitt första barn sommaren 2019 och väntar nu alltså ett småsyskon.

Flera välkända ansikten gratulerar Michaela och Damon under inlägget där hon delar med sig av nyheten. Däribland Penny Parnevik som uttrycker sin stora glädje för de blivande tvåbarnsföräldrarna.

Wow!!! Grattis!!!” kommenterar Penny med flera röda hjärtan.

Vi på Hänt önskar stort grattis!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons