ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar – bekräftar beslutet

24 maj, 2023 
Tv-profilen Penny Parnevik är gravid med sitt tredje barn.
Men mitt under graviditeten avslöjar hon nu en flytt med kärleken Douglas Murray.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli mosterBrand logo
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Från familjen Parnevik har vi lärt känna äldsta barnet Penny Parnevik, 27, dotter till golfproffset Jesper Parnevik och tv-profilen Mia Parnevik.

Penny är tillsammans med Douglas Murray, 43, och de har två barn tillsammans. Äldsta sonen Atticus, och dottern Pebble. I skrivande stund är Penny dessutom gravid med sitt tredje barn, något hon tidigare talat ut om.

Men i sin senaste Youtube-video avslöjar nu Penny att hon och kärleken faktiskt planerar att flytta – mitt i graviditeten.

Penny Parnevik talar ut om städbehovet inför sitt nya barn

I videon börjar Penny med att berätta om ett särskilt behov som hon upplever under sin graviditet.

– Det känns som att när man är gravid för tredje gången så händer saker tidigare, man får bröst tidigare, man får mage tidigare, man får vissa hormoner tidigare... Ja, jag är ingen läkare men så har det känts i alla fall, säger hon och fortsätter:

– Så min nesting har kickat in och därför tänker jag att jag kommer organisera och rensa som en galning, så gott det bara går.

Annons

”Nesting” är när man under graviditeten plötsligt får ett behov av att städa och organisera i hemmet, för att förbereda inför den nya bebisen. Något som Penny menar att hon fått nu.

Penny Parnevik avslöjar flytten med Douglas Murray

Men enligt tv-profilen själv kommer städbehovet i rätt tid, då familjen planerar att flytta.

– Det är snart sommar, då flyttar vi ut till landet hela sommaren, och jag vill bara vara så redo som möjligt i lägenheten för att bebisen kommer, säger hon och fortsätter:

– Det är en sån dag då jag inte har mycket jobb alls utan jag har redan betat av småsaker jag behövde göra imorse... Så nu kör vi!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons