LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik tar in på hotell – tre månader efter sonens födsel

13 okt, 2023 
Linn Seipel
Penny Parnevik och Douglas
Penny Parnevik fick tillsammans med maken Douglas Murray sitt tredje barn så sent som i augusti.
Nu tar hon med sig alla barnen för att bo på hotell.
– Det här är så hemskt, säger hon i podden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Penny Parnevik, 26, är dotter till golfproffset Jesper Parnevik, 62, och blev känd för svenska folket genom realityserien Parneviks, som följer hela familjen i sin vardag.

Under många år hade Penny också podcasten Pillowtalk tillsammans med systern Peg Parnevik. I slutet av 2021 valde de dock att lägga ned podden, för att sedan efter ett år komma tillbaka – med nytt namn: Peg & Penny.

Därför tar Penny Parnevik in på hotell med barnen

I det senaste avsnittet pratar systrarna om Pegs födelsedag då hon tagit in på hotell för att fira, vilket leder dem in på ett annat ämne.

– Innerst inne är jag en liten ”baby brat”, jag bara älskar hotellfrukost, det är det bästa jag vet, jag älskar att bo på hotell, säger Peg.

Annons

– Nej, ska jag berätta varför du inte är en baby brat, jag har tänkt på det här, svarar Penny och fortsätter:

– Jag ska vara själv med barnen i helgen, alltså helt, för första gången, bara vi fyra. Och då var jag så här, haha det här är så hemskt men jag kan inte göra all matlagning och städning helt själv med alla tre barnen. Jag kommer bo på hotell.

Systern Peg skrattar och säger att det ”är så privilegierat” men att hon verkligen fattar att Penny väljer att göra så. De är nämligen mer eller mindre uppvuxna på hotell, berättar de, i och med att pappa Jesper behövde resa mycket i jobbet under barnens uppväxt.

– Det är därför vi är så konstiga, skrattar systrarna. Och lägger till att "room service" och lukten av gräset på en golfbana är två saker som alltid kommer kännas som hemma för dem.

Penny Parneviks barnbesked – då kommer fjärde barnet

Det var i augusti som Penny Parnevik och maken Douglas Murrays tredje barn Achilles kom till världen, och kort efter den lille killens födsel delade hon med sig om ett nytt barnbesked i podden.

I samband med förlossningen berättar Penny att hon hade vänt sig till Douglas och sagt att hon spruckit till den grad att hon inte kan göra om det, tror hon.

– Då minns jag att jag sörjer. Jag tror att jag inte kan göra det här igen, det här är mitt sista barn tror jag då, berättar Penny i podden och fortsätter:

– Men nu ser jag tillbaka på det som världens bästa förlossning och att jag vill ha fler barn. En fjärde om två, tre år kanske.

FOTO: Youtube

Annons