Penny Parnevik har hittat kärleken igen: ”Haft ett öga för varandra”

Efter att en hjärtkrossad Penny Parnevik grät ut i familjens tv-serie ”Parneviks” kan vi inte annat än att jubla åt det som hon nu avslöjar i podcasten Pillowtalk. Hon har träffat en ny pojkvän!

Att Penny Parnevik, 20, är en sucker för kärlek har vi förstått av att lyssna på hennes och systern Peg Parneviks, 22, podcast ”Pillowtalk” där ämnet kärlek diskuteras ständigt. I familjen Parneviks realityserie ”Parneviks” på TV3 kunde vi i våras se en hjärtkrossad och storgråtande Penny. Hon och pojkvännen Jayden hade gjort slut efter tre år tillsammans. Men efter det fick vi kort därefter se en lycklig Penny på sociala medier igen. Hon träffade en ny pojkvän, Skylar, som hon glatt visade upp för sina följare. Men den nya relationen varade inte så länge.

– Jag var inte redo för att vara i ett förhållande, sa Penny om relationen till Skylar i maj tidigare i år.

Hon hade svårt att komma över Jayden, men nu har hon äntligen hittat kärlekslyckan igen. I det senaste avsnittet av podcasten avslöjar Penny att hon träffat en ny kille.

– Jag gillar en kille asmycket, jag är ganska nykär, berättar Penny, och fortsätter:

– Vi har pratat med varandra nästan hela sommaren, liksom haft ett öga för varandra. Sen blev det vi, och det känns jättekul!

Just nu befinner sig systrarna i familjehuset i Florida, och har båda sina förhållanden på distans. Peg med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 19, och Penny med sin nya pojkvän, som hon väljer att hålla privat ett tag till.

– Vi har ett långdistansförhållande. Vi vet inte hur det kommer att fungera, men än så länge så har det fungerat bra. Vi facetimar varje dag, säger hon och fortsätter:

– Jag ser oss två som pojkvän och flickvän, och han gör också det. Men jag skulle inte kalla honom för min pojkvän tills han frågar “vill du vara min tjej”.

Hela familjen samlad.

Jesper Parnevik med frun Mia Parnevik. 

Peg Parnevik med pojkvännen Filip Kaspersen.

Penny Parnevik. 

LÄS OCKSÅ: Parneviks brev till exet: ”Det jag är mest ledsen för är…”

LÄS OCKSÅ: Parnevik plötsligt singel: ”Jag var inte redo”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!