LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik byter efternamn – så här heter hon nu

20 jul, 2023 
Simon Lundh
Penny Murray
Penny Parnevik har bytt namn.
Det bekräftar hon i podden Inga beiga morsor.
– Jag heter inte så längre, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”Brand logo
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”

2015 hade tv-serien Parneviks premiär på TV3 där vi fick följa familjen Parnevik och deras liv i Florida, samtidigt som de i varje program tog emot spännande gäster. Det var också första gången vi fick träffa barnaskaran Parneviks. Sedan dess har mycket hunnit hända i familjens liv och alla barnen har blivit stora kända svenska profiler.

Penny Parnevik, 26, har sedan programmet startat hunnit att bli tvåbarnsmamma till barnen Atticus och Pebble tillsammans med maken Douglas Murray, 43. I januari bekräftade paret att de även väntar ett tredje barn ihop. Ett barn som föds inom en snart framtid.

Penny Parneviks avslöjande om namnändringen

Namnet Parnevik har självfallet varit synonymt med familjen, men nu avslöjar Penny att hon inte längre delar samma efternamn med de övriga i familjen. Något hon bekräftar i podden Inga beiga morsor med Melina Criborn, 33, och Ellinor Löfgren, 27. Det sker nämligen när programledarna ska presentera Penny, varpå hon reagerar på presentationen när de säger hennes namn.

Annons

– Nej, jag heter inte så längre. Jag heter Parnevik i mellannamn. Jag heter Penny Murray, säger hon.

Penny berättar vidare att hon ändå ville ha kvar sitt gamla efternamn, så därför behåller hon det i sitt namn även om hon numera inte heter det i efternamn.

– Jag ville ha Parnevik i mitt namn så jag bytte det till mitt mellannamn. Jag har alltid älskat att ha samma efternamn som min mamma och pappa. Jag tycker det är viktigt att barnen har samma efternamn som mig.

Bekräftar diskussionerna med maken Douglas Murray

Penny medger också att hon och hennes make Douglas hade diskuterat om hur de skulle göra med efternamnet och vilket namn de skulle välja.

– Vi diskuterade om man ska ta det efternamnet som är mest känt, då är det ju mitt, säger Penny ock skrattar samtidigt som hon berättar om att byta efternamn från Parnevik till Murray.

– Men jag tog Murray och det kändes bra, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons