LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Penny: Därför avslöjade vi vår relation nu

13 dec, 2017 
Penny Parneviks pojkvän är inte längre hemlig. Han heter Douglas Murray och är en svensk föredetta hockeyspelare. Nu berättar hon anledningen till varför hon slutade hålla honom hemlig.
Annons

Kärlek, kärlek, kärlek. Vid det här laget har ni knappast missat att Penny Parnevik, 20, har träffat kärleken igen. I månader var hon noga med att hålla honom hemlig för andra, och på sin blogg förklarade hon att han, precis som henne, var en offentlig person.

Jag har ingen aning om hur länge vi ska vara hemliga och det är i ärlighetens namn ingen stor grej, vi njuter bara av att vara kära och när folk inser det och börjar ha åsikter så får det väl vara så!”, skrev hon då.

Men nu har hon ändrat på det. De senaste dagarna har hon visat bilder på honom, och i hennes och systern Peg Parneviks, 22, podcast ”Pillowtalk” säger hon hans namn. Hon förklarar nu också varför hon valt att sluta hålla honom hemlig.

– Anledningen till att vi var privata i början av förhållandet var för att vi inte visste våra känslor, och vi ville inte att alla skulle lägga sig i innan det. Men nu  vet vi ju våra känslor, vi ska flytta in tillsammans. Så jag var så här: ”Får jag säga ditt namn i podden?”, han ba ”kör på!”, säger Penny i podcasten.

Annons

Hennes nya pojkvän heter Douglas Murray, 37, och är en svensk föredetta hockeystjärna.

– Jag har sagt att jag inte vill säga vem min pojkvän är och att vi vill vara privata. Men nu känns det som att när man väl lägger upp en bild så blir det som ett pressmeddelande, ”Här är min pojkvän!”,  vilket är så jävla töntigt. Man vill ju bara kunna lägga upp en bild bara för att man lägger upp en bild, säger Penny och fortsätter:

– Jag tyckte att det var larvigt att göra en större grej än vad det var.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL, Instagram

Annons