TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Pelle Hanssons och Karins barnbeslut efter Bonde söker fru

13 jan, 2020 
Pelle och Karin.
Nu berättar Pelle från Bonde söker fru om framtidsplanerna med Karin.
– Vi bägge vill ha barn, säger han till Hänt.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Det är slut på kärleksäventyret i Bonde söker fru 2019. Under hösten har TV4-tittarna fått följa de fyra bönderna Jimmy OlofssonOscar FjärrstrandAlexander Andersson och Pelle Hansson Edh i jakten på den rätta och nu är slutvalen gjorda och fyra av de tre bönderna lever idag med sin kärlek från programmet.

29-årige Söderhamnsbonden Pelle Hansson Edh fattar tycke för flera av tjejerna på sin gård under höstens Bonde söker fru-säsong. Till sist väljer han Karin Nordström som han idag lever lyckligt tillsammans med. När Hänt kontaktar bonden berättar han hur deras läge är idag.

Bor tillsammans

– Jodå de går hur bra som helst. Hon har köpt två hästar som flyttat in på gården och vi tapetserar om både uppe och nere i huset, säger Pelle till Hänt.

Han berättar att de har en fin vardag tillsammans och att de är väldigt kära. På frågan huruvida de planerat om giftemål i framtiden svarar han lite svävande.

Annons

– Ja, det har vi väl funderat lite på, med framtiden. Men vi tar dagen som den kommer, en dag i taget, lite så. Men i framtiden tror jag allt, säger han.

Bonde-Pelles barnbesked

Pelle berättar att både han och Karin drömmer om barn. De har pratat om att skaffa barn tillsammans, men även de får ske när det sker.

– Jo, det har vi pratat om, att vi bägge vill ha barn. Men det vill vi. Men när det blir vet vi inte, de blir när de blir som sagt. De är inget vi tänker stressa fram.

Just nu hjälper Karin till med gården när hon hinner, då hon även har ett annat jobb. Lösningen funkar fint för dem bägge berättar Pelle.

– Hon hjälper till så pass mycket som hon hinner, hon jobbar fulltid hos en kompis på hans gård. Sen så har hon även fullt upp med hästarna. När hon har tid hjälper hon till och sådär, lite då och då, säger han.

FOTO: TV4, Instagram

Annons