LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pelle Hansson Edhs ord om Karin Nordström efter uppbrottet

23 aug, 2020 
Pelle Hansson Edh Karin Nordström
Tidigare i veckan kom det tråkiga beskedet att Bonde söker fru-paret Pelle Hansson Edh och Karin Nordström gjort slut. Nu berättar Pelle om känslorna för exet.
Annons
Karin Nordströms ord efter uppbrottetBrand logo
Karin Nordströms ord efter uppbrottet

Det var förra hösten som Pelle Hansson Edh letade efter kärleken i TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru. Och den fann han i Karin Nordström. De flyttade ihop efter inspelningen och skaffade tidigare i år hunden Riley. På ytan såg det ut som att paret varit lyckligt kära även den senaste tiden, men så verkar det inte ha varit.

Tunga uppbrottet

För i veckan kom beskedet att de lämnat varandra. Det var Karin Nordström som avslöjade det i ett långt inlägg på Instagram.

”Det är såklart tråkigt att behöva säga att jag och Pelle valt att dela på oss. Det är ett beslut som legat på pyr ett tag men som tillslut blev utvägen för oss”, skrev hon och berättade att det inte finns något otalt mellan dem.

”Det är inget ont som hänt utan snarare att vi är två människor som inte fungerar ihop mer än som vänner. Har absolut inget ont att säga om Pelle, han är en fantastiskt fin person och vi har verkligen delat på ett äventyr”.

Annons

Karin Nordström skrev också att hon nästan varje dag fått frågor om deras relation, och att inte velat berätta om det.

”Nu är det så att jag nästintill dagligen får förfrågningar och spekulationer kring en viss sak som jag förstår att ni undrar över. Då det gäller en privat sak som man gärna vill få bearbeta själv utan sociala medier osv, har jag valt att inte lägga någon energi på detta än”, skriver hon och tillägger:

”Men förstår ju nu att det måste få komma från en av oss, och inte en historia som ryktats fram av människor som inte vet vad det handlar om”.

Avslutningsvis ber hon om allas förståelse och respekt kring deras beslut.

“Jag hoppas ni har förståelse kring att det är en bra mycket längre historia och bakgrund till beslutet än vad ni kan läsa här. Men som jag tycker är irrelevant att dela med sig av. Jag är så glad för alla som valt att följa oss denna tiden och gett oss så mycket kärlek! Det kommer jag alltid bära med mig.” 

Annons

Pelles ord om uppbrottet

När Hänt kontaktar Karin Nordström verkar det som att hon mår helt okej.

“Allt blir väl inte alltid som man hoppats på! Men saker sker ju av en anledning och så även i detta fall. Jag mår allt bra! När inte känslorna finns där är det tyvärr ‘enklare’ för den partnern”, berättar hon.

Pelle Hansson Edh har också hållit låg profil den senaste tiden. När Hänt frågar hur han mår efter allt svarar han:

”Det är lite från dag till dag hur man mår”, skriver han och fortsätter berätta vad han känner för sin tidigare flickvän:

”Karin är verkligen världens finaste och underbaraste människan”.

Bild: TV4

Annons