LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pelle Hansson Edh om familjelyckan efter Bonde söker fru

13 mar, 2020 
Pelle Hansson och flickvännen Karin
Pelle Hansson Edh fann kärleken i Karin Nordström under höstens säsong av Bonde söker fu.
Nu berättar han om familjens nya tillskott, bara månader efter TV4-programmets inspelning.
– Känns hur bra som helst, säger han till Hänt.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Under höstens säsong av Bonde söker fru träffade Pelle Hansson Edh sin stora kärlek. Det stod mellan tjejerna Josefin Bertelsen och Karin Nordström och valet var inte det lättaste.

– Det känns ju rätt bra, men det är ju ändå rätt jobbigt. Det är det ju. Man ska ju såra någon, så är det ju. Jag tycker väldigt bra om bägge två, berättade Pelle i programmet.

Valet hamnade tillslut på Karin Nordström och paret har sedan dess levt i en kärleksbubbla. Strax efter inspelningarna flyttade Karin in på gården och paret har nu varit sambon sedan september. Sambolivet visar sig vara något som Pelle trivs otroligt bra med.

– Det känns helt underbart tycker jag. Allt är mycket roligare när man är två, säger han till Hänt.

”Känns hur bra som helst”

I framtiden kan Pelle se att det blir både giftermål och barn, men de kortsiktiga framtidsplanerna handlar mer om arbetet på gården.

– Det är väl att ta över företaget ihop, hon och jag. Och driva lantbruk ihop. Så får vi se. Vi tar dagen som den kommer, säger han.

Annons

Tidigare har Pelle berättat att paret tyckte att tiden efter programmet var lite tuff. Detta på grund av att paret var tvungna att hålla sin kärlek hemlig tills det sista avsnittet av programmet hade sänts. Men under de senaste månaderna har de nu kunnat gjort vad de vill, utan att behöva tänka på att bli sedda tillsammans.

– Det känns hur bra som helst. Det var ju lite tråkigt att vi inte fick åka och handla eller inte åka och äta mat. Så det är ju mycket roligare nu när man får visa sig offentligt på Instagram och åka iväg och göra saker ihop. 

Parets nya familjelycka

Favoritaktiviteten är dock att gå promenader med familjens nya tillskott. Pelle och Karin har nämligen skaffat en hund tillsammans. Border collien Riley är en gatuhund som paret nu valt att välkomna till sitt hem med öppna armar.

– Vi har blivit med hund nu också. Så ut och gå med den och höra lite om hur dagen har varit.

Hur känns det att ni har skaffat hund tillsammans?

– Jodå, det känns kul. Det blev lite hipp som happ men det är bara kul. Och att man kan göra något bra också. Och rädda en hund som far illa. Hon är en gatuhund, så det känns extra skönt att göra det, säger Pelle Hansson Edh till Hänt. 

FOTO: Instagram / Karin Törnblom/TT 

Annons