Bonde-Peja bekräftar lyckan – efter kärlekskaoset i tv: ”Känns bra”

Peja Bonde söker fru 2021
Exklusivt

Peja sökte efter kärleken i Bonde söker fru 2021.
Tiden efter programmet kom att bli tuff men idag är Peja lycklig och tillfreds med livet – detta att tagit till professionell hjälp.
– Jag har varit lite nedstämd och lite deprimerad över min situation kan jag säga, säger han till Hänt.
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"
0:54

Efter reklamen: Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

(0:54)

Slå på ljud

För cirka ett år sedan fick TV4-tittarna lära känna Pär Eric ”Peja” Nilssons, 65, då han sökte efter kärleken i Bonde söker fru. Det blev en turbulent säsong där Peja till slut skickade hem sina två slutval utan att erbjuda någon av de att fortsätta dejta honom när kamerorna slocknat.

I det sista avsnittet fick dock tittarna se hur Peja kontaktade brevskrivaren Benita och bad om en andra chans att fortsätta relationen. Men strax efter programmet sänds på tv berättade Peja att han och Benita inte var ett par.

Bekräftar tuffa tiden efter Bonde söker fru: ”Terapi”

När Hänt pratade med Peja innan sommaren bekräftade han att han hade träffat någon. Så vad har hänt sedan dess? Jo, när Hänt når Peja i nutid är det full fart på gården. Den senaste tiden har däremot inte varit en dans på rosor.

– Jag har haft en tuff period efter det här programmet. Jag ångrar väl inte att jag var med, det var en kul upplevelse men det var nog så att jag hade lite svårt att hantera den här grejen faktiskt. Med alla känslor, kvinnor och dit och dit. Det blev lite för mycket, säger Peja och fortsätter:

– Det var helheten. Det blev ju inte heller någonting med de här tjejerna. Det var inget fel på dem, absolut inte. Men det blev lite rörigt för mig.

Det visar sig att Peja mått så pass dåligt att han valt att ta till hjälp för sitt mående.

– Jag har varit lite nedstämd och lite deprimerad över min situation kan jag säga. Jag har faktiskt gått i terapi för det där men nu känns det bra. Så det var nog bra att jag gjorde det här. Det kändes ledsamt att det inte blev någonting också. Jag ställer väldigt stora krav på mig själv och har gjort hela mitt liv.

Patrik Ekwalls lycka med barnen – lyxköpet utomlands

Se klippet här!

Så ser Bonde söker fru-Pejas kärleksliv ut idag

Drömmen om att finna kvinnan i hans liv lever fortsatt vidare men än har Peja inte hittat henne.

– Jag är ensam för tillfället. Jag är fortfarande singel. Det här med att gå in i något nytt kräver att man är färdig och reparerad från det som hände.

Peja har däremot dejtat men efter sitt mående är han idag främst lycklig över att han tagit sig ur den tuffa tiden.

Känner du att du är på väg ur det, ser du glatt på att nu vågar du nog träffa någon ny?

– Ja, nu känns det bra. Jag är tillfreds med mitt arbetsliv och har bra kontakt med mina barn och barnbarn. Det känns bra.

Peja

Foto: Privat.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN