Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Peg Parneviks svar efter följarnas upptäckt: “Jag ser ut så”

20 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Peg Parnevik svarar på kritiken på Instagram
Artisten och tv-profilen Peg Parnevik har kritiserats av sina följare för att hon ofta lägger upp bilder på sig själv där hon är sminkad och stylad. Nu besvarar hon fansens kommentarer.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Peg Parnevik, 23, delar regelbundet med sig av bilder på sig själv från olika events och händelser i vardagen på sitt Instagram-konto.

Under den senaste tiden har hon bland annat åkt runt på turné i Sverige tillsammans med sin parhäst Pontus Pettersson som hon utgör musikduon GAMMAL tillsammans med.

I Instagram-flödet syns bland annat bilder på Peg inför framträdandet i Allsång på Skansen på SVT samt från festivalfält i Helsingborg där hon är uppklädd upp till tänderna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nyligen publicerade Peg två nya bilder på sig själv på Instagram. På den ena syns en stylad Peg med smink och håruppsättning, den andra är en närbild där hon bär solglasögon och ser mer vardaglig ut.

Till bilden skriver hon en text där det framgår att hon har fått en del kommentarer om en specifik sak på sina sociala medier på sistone – något hon nu vill ta upp med sina följare.

Annons

”Ibland får jag kommentarer om att jag har ”förändrats” eller att jag bara publicerar ”söta, smickrande” bilder nu”, avslöjar Peg Parnevik.

Peg Parneviks ärliga ord efter kritiken mot bilderna

Nu väljer Peg att förklara varför det blir mycket glammiga bilder på hennes konto.

”Jag försöker verkligen att hitta en realistisk balans med Instagram, men jag är bara människa. Jag tycker om att publicera bilder där jag känner mig som mig själv. Jag tycker om att känna mig söt och att jag glänser och är feminin, gör det mig till en dålig feminist?”

Peg svarar ärligt på sin egen fråga att hon inte vet. För samtidigt vill hon visa den andra sidan av sig själv – den hon kallar den riktiga sidan av sig med ”celluliter” och ”finnar”.

Hon vill nu uppmana sina följare till att inte ta sociala medier på för stort allvar.

”Vi vaknar alla med påsar under ögonen. Vi svettas, skiter, gråter och tvivlar på oss själva allihopa. Kom ihåg att vissa bilder (som inför omslag, shower eller kampanjer och så vidare) tog två timmar av professionell hår och sminkning och sedan var det en professionell fotograf som tog korten och sa till mig hur jag skulle posera”, skriver Peg.

Peg Parnevik erkänner att hon älskar att klä upp sig och sminka sig och menar att det är också okej.

”Ja, jag ser ut så IBLAND. Men mestadels är jag bara en liten köttbulle till människa som gör musik. Älskar er, var inte för hårda mot er själva”, avslutar Peg Parnevik

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons