Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Peg Parneviks nya tatuering fick vännen att tappa hakan

18 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
Peg Parneviks nya tatuering chockar vännerna
Peg Parnevik är ute på sommarturné i Sverige och har även hunnit med att tatuera sig nyligen – och tatueringen har fått hennes vänner att tappa hakan.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Peg Parnevik, 23, växte upp med sin familj i Florida, USA där föräldrarna Mia, 51, och Jesper Parnevik, 54, fortfarande bor kvar.

Sedan en tid tillbaka befinner sig Peg i Sverige då hon är ute på sommarturné tillsammans med Pontus Petersson. Tillsammans utgör de två nya musikduon GAMMAL och i veckan spelade de i Åhus i Skåne där bland annat Pegs föräldrar och yngsta lillasystern Philippa Parnevik, 19, var på plats.

Även höggravida lillasystern Penny Parnevik, 22, har precis befunnit sig i Sverige, men har precis lämnat för att åka hem till USA då hon beräknas föda i augusti.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I podcasten Pillowtalk som Penny driver tillsammans med Peg erkänner hon att det känts tungt mot slutet av graviditeten. Detta är något som Peg har uppmärksammat nu när hon umgåtts mycket med sin syster under sommaren i Sverige.

Annons

– Man märker ju att du inte har samma energi, säger Peg och Penny håller med:

– Jag har ju inte samma energi. Jag kan ju knappt hänga med.

Påminner om Miley Cyrus

Trots den tuffa perioden har Penny Parnevik hunnit med att se sin syster stå på scenen och har då fått en uppenbarelse som hon delar med sig av i podcasten.

– Vet du vem du påminner mig om så mycket? Jag kom på det när jag såg dig på scen häromdagen, säger Penny och fortsätter:

– Alltså så mycket Miley Cyrus. När du pratar engelska på scen, för du brukar blanda in det, eller kanske inte bara när du pratar engelska, men så Miley!

Peg blir glad eftersom hon verkligen gillar 26-åriga artisten Miley Cyrus och lyssnar mycket på hennes musik – så pass mycket att Peg till och med har tatuerat in en text från en av Mileys låtar.

– Jag har tatuerat in en text som hon säger. Inte för att det är så att man fattar att det är Miley Cyrus, hon sjunger ju mycket om väldigt fina, feministiska texter så jag tatuerade in ”don’t fuck with my freedom” som hon sjunger, säger Peg i podcasten.

Annons

Peg har många tatueringar och hon erkänner att en av dem nyligen chockade en nära vän till henne.

– Jag har tatuerat in, herregud, jag tror inte att det är många som har märkt att jag har gjort det här så jag hoppas… förlåt mamma, säger Peg Parnevik och fortsätter:

– Jag visade för några personer som jag känner väl men vi är väldigt olika, de är väldigt, eller hon är väldigt konservativ och hennes ansikte när jag visade den… På ena sidan står det ”don’t fuck with my freedom”, i parantes på den andra sidan står det ”ladies don’t say fuck”.

FOTO: TT, Instagram

Annons