TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Peg Parneviks stora ilska – bilden med Filip Lamprecht stoppades

30 jul, 2020 
Peg Parnevik och Filip Kaspersen
Peg Parnevik och Filip Lamprecht Kaspersen syntes på några nytagna bilder på Instagram.
Plötligt raderades dessa, vilket skapade en stark reaktion hos artisten.
Annons
Allt om Peg ParnevikBrand logo
Allt om Peg Parnevik

År 2016 blev Peg Parnevik tillsammans med kärleken Filip Lamprecht Kaspersen, vars föräldrar är Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht. Paret har nu varit tillsammans i fyra år och lever vissa perioder av sitt förhållande på distans då Peg delvis arbetar i USA.

Men under sommaren har Peg varit hemma i Sverige. Tidigare har artisten berättat att det varit något annorlunda för paret att spendera så pass mycket tid i ihop. Strax efter att Peg kom hem från USA satt paret nämligen i karantän tillsammans, vilket båda fanns fördelar och nackdelar med.

– Jag är glad att vi har varande i karantän-tider men det är som att vara i karantän med vem som helst, man börjar ju bli lite knäpp, sa Peg då och erkände att det varit lite tjafsande mellan henne och Filip.

Framtidsbeslutet för förhållandet

I samband med att Peg skulle uppträda i SVT:s Allsång på Skansen, tidigare i somras,berättade Peg för Hänt att paret bestämt sig för att försöka komma överens om vart de vill bo framöver. Artisten kände då att det var dags att hitta en bas för sig och pojkvännen.

Annons

Om det blir USA eller Sverige som paret bosätter sig i är ännu oklart men Peg har vid ett tidigare tillfälle förklarat att hon inte tror att Filip skulle trivas i USA på heltid, så hur paret bestämmer sig för att göra, återstår att se.

Pegs besvikelse efter beskedet

Pegs lillasyster Philippa Parnevik har på senare dar börjat visa upp sitt stora intresse – nämligen fotografering. På Philippas Instagram delar hon ofta med sig av bilder som hon har fotat på de olika familjemedlemmarna. Under måndagen hade hon tagit en hel bildserie på Peg och Filip, vilket hon delade med sig av i ett inlägg.

På en av bilderna ligger Peg och Filip hand i hand i en säng och på en annan poserar Filip enbart i kalsonger och ett par rosa solglasögon.

Det var även en bild där Peg syntes barbröstad med pojkvännen bakom sig. Filip som även han är barbröstad på bilden håller för hennes bröst och kysser hennes hals, nederdelen av deras kroppar täcks med ett svart skynke. Men bildspelet visade sig inte vara tillåtet på Instagram, utan plockades plötsligt bort. Beslutet riktar nu Peg skarp kritik emot.

Annons

Jag tycker det är tråkigt att Instagram väljer att ha kvar porr, våld mot kvinnor, hat/hot på deras plattform men tar bort en bild på mig och Filip där vi enbart visat kärlek och respekt för varandra. Min syster är grym på få en att känna sig stark framför kameran. Och jag tycker att bilderna på oss är ett perfekt exempel på hur hon lyckas få fram en magisk blandning av det konstnärliga och mänskliga. Det fina och fula och allt där emellan!”, skriver Peg i en kommentar, enligt Expressen.

Peg Parnevik och Filip
Foto: Instagram

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons