LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks ord om Linn och Filip – efter romansryktena

25 sep, 2023 
FILIP LAMPRECHT, LINN HEGDAL, PEG PARNEVIK
När Filip Lamprecht ställde upp i Let's dance gick ett romansrykte om honom och hans danspartner Linn Hegdal, men vid den tidpunkten var han ihop med Peg Parnevik.
Nu uttalar sig Peg om den tuffa tiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationenBrand logo
Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationen

Det var när Filip Lamprecht, 26, medverkade i Let's dance 2021 som han och proffsdansaren Linn Hegdal, 28, lärde känna varandra. De dansade ihop och tog sig vidare vecka efter vecka och det hela slutade med att de stod i finalen och kammade hem hela kalaset!

Under Filips Let's dance-äventyr var det dock inte bara hans danssteg som fokus lades på. Många tittare började även spekulera i om det var något mer än vänskap mellan honom och Linn. De tyckte bland annat att det såg ut som att dansparet hade fin kemi och så roligt tillsammans.

Men sedan dess har mycket hänt. Vid den tidpunkten var Filip fortfarande ihop med dåvarande flickvännen Peg Parnevik, 28, och Linn var ihop med sin dåvarande pojkvän Jacob Persson.

Annons

Filip Lamprecht och Linn Hegdal syns tillsammans igen

Sedan några månader tillbaka verkar det däremot som att Filip och Linn har börjat umgås på ett mer intensivt plan. Det började med att de åkte till Rom – exakt samtidigt. De la däremot inte upp några bilder på varandra under resan men man kunde se att båda publicerade liknande bilder från resan.

Bara några dagar senare sågs paret fira midsommar ihop med Filips mamma Kristin Kaspersen, 53. Linn valde då att lägga upp en härlig midsommar-bild tillsammans med Kristin.

Några veckor senare bar det av till grannlandet Norge tillsammans med Kristin och sedan sågs de även vara i Järvsö tillsammans. Att Linn går bra ihop med Filips mamma är inget nytt men nyligen kunde även Filip dela med sig av bilder då han umgicks med Linns bror Ludvig Hegdal.

Peg Parnevik om romansryktet mellan Filip och Linn

Någon som inte brukar uttala sig om den påstådda romansen mellan Filip och Linn är ex-flickvännen Peg Parnevik. Men i det senaste avsnittet av podden Peg & Penny berättar hon nu om sin syn på saken när det kretsade som mest kring ryktet.

– Under tiden när jag och Filip var tillsammans och jag fick så mycket skit när han var med i Let's dance.

Peg förklarar vidare att det var ju slut vid den tidpunkten, men det var absolut inget som hon ville gå ut med där och då.

– Vi hade inte gått ut med det och jag ville inte säga det.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons