Peg Parneviks nya avslöjande om Filip Lamprechts drag

Peg Parnevik och Filip Lamprecht

I veckans avsnitt av Pillowtalk berättar Peg Parnevik att hon är introvert.
Trots detta träffar hon sina vänner en hel del – tack vare pojkvännen Filip Lamprecht.

För tre år sedan hittade artisten Peg Parnevik, 24, kärleken i Filip Lamprecht, 22. I podcasten Pillowtalk, som Peg har tillsammans med lillasystern Penny Parnevik, 22, har hon varit öppen med att relationen med pojkvännen inte alltid är en dans på rosor och att paret till och med har gjort slut vid flera tillfällen.

Förra veckan pratade systrarna återigen om sina förhållanden. Penny sa då att hon och fästmannen Douglas Murray, 39, som hon har sonen Atticus tillsammans med, hoppas bli gravida igen till sommaren. Peg reagerade starkt på Pennys barnbesked och avslöjade hur hon och Filip ser på att bilda familj.

– Nu när man blir äldre så är jag såhär ”jesus, jag och Filip kommer säkert inte få barn”, förklarade Peg Parnevik och fortsatte sedan:

– Livsmässigt så är vi inte där. Jag fyller 25 i år och jag är inte ens nära. Jag skulle vilja ha barn om typ två år.

Peg Parneviks nya ord om relationen

I det senaste avsnittet av Pillowtalk är det återigen relationer som står på agendan. Peg Parnevik berättar att hon är väldigt introvert av sig och att detta ofta går ut över hennes vänskapsrelationer. Hon avslöjar även att systrarnas pappa, Jesper Parnevik, 54, också är introvert men att hustrun Mia Parnevik, 52, har hjälpt honom med den biten.

– Det känns som att utan mamma skulle pappa typ inte ha vänner. Det är mamma som tar tag i den sociala biten, det är hon som bjuder över folk. Det är fortfarande mamma som styr upp saker och hör av sig helt enkelt, säger Peg.

Därefter förklarar Peg Parnevik att hon känner igen sig i föräldrarnas relation och att det ofta är pojkvännen Filip som drar ihop middagar och andra tillställningar.

– Jag tror att jag och Filip är exakt likadana. Utan Filip skulle jag inte ha några vänner, säger hon i podden.

FOTO: Karin Törnblom/TT