ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill Peg Parnevik inte ha barn med exet: ”Inte föra vidare...”

08 maj, 2023 
Peg Parnevik uttrycker sin önskan om att få ett barn, och säger i samma veva att hon inte vill ha barn med vem som helst i sin podcast.
– Jag ska inte föra vidare de här generna, säger Peg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik så slog hon igenomBrand logo
Peg Parnevik så slog hon igenom

Tv-profilen och artisten Peg Parnevik, 27, driver tillsammans med lillasystern Penny Parnevik, 26, podcasten Peg & Penny.

I det senaste avsnittet av podcasten avslöjar Peg att hon numera är singel, efter uppbrott med pojkvännen Jesper Nicklasson. I samma veva diskuterar systrarna om hennes tankar om att skaffa barn.

Peg Parneviks önskan om ett barn: ”Min biologiska klocka tickar”

Peg förklarar att hon upplever att hon har begränsad tid på sig att skaffa barn.

– Nu fyller jag 28 i år och jag känner att jag är snart inte 20 längre. Jag känner mig väldigt ung, jag har inte gjort allt jag vill i min karriär, säger Peg och fortsätter:

– Men, det här känns så klyschigt att prata om, men min biologiska klocka tickar.

Ett påstående som får hennes syster att reagera.

– Men det här är så intressant med dig, och jag undrar om det har med kärlek att göra och om det är rätt eller fel person, säger Penny och fortsätter:

Annons

– Men för några månader sen sa du ”jag funderar på om jag aldrig vill ha barn” och liksom ”det är inget jag längtar efter eller behöver i mitt liv”, men nu när du inte är med din partner längre så är det en självklarhet att du vill ha barn.

Därför vill Peg Parnevik inte ha barn med sitt ex

Det Penny säger håller Peg med om, och förklarar att det troligtvis har med relationen i fråga att göra.

– Innan så kände jag ju, och det var säkert på grund av den relationen jag var i för längesen, att jag vill inte ha barn med den här personen. För jag litar inte på de, och jag ska inte föra vidare de här generna.

Peg har inte haft många offentliga relationer, utöver uppbrottet med Jesper är den enda relationen vi vet om med tidigare exet Filip Lamprecht. Däremot uttalar inte Peg vem det är hon pratar om i podcasten.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons