Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parneviks gravidoro efter mystiska symtomen: "Shit..."

10 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Peg Parnevik trodde att hon var gravid med pojkvännen Filip Lamprecht Kaspersen. När hennes bröstvårtor sprack blev hon säker på sin sak.
Annons

Peg Parnevik, 22, och Filip Lamprecht Kaspersen, 21, har varit ett par i drygt två år. I den senaste säsongen av realityserien Parneviks har Filip synts i rutan för första gången. Pegs föräldrar, Mia Parnevik, 50, och Jesper Parnevik, 53, är mycket förtjusta i sin svärson.

– Han är det bästa som har hänt, har Mia tidigare sagt i ett avsnitt av Parneviks.

Peg har tidigare pratat om en eventuell förlovning med pojkvännen och är säker på att de kommer dela en framtid tillsammans. Nu berättar Peg att hon nyligen även misstänkte att hon var gravid.

– När mina bröstvårtor sprack, alltså på riktigt sprack, då var det för att jag var torr, och ni vet om ni inte har bh och sen en sån där t-shirt som är lite för grov, det såg helt sjukt ut. Och då googlade jag det och då stod det att oftast kan gravida kvinnor få det och jag bara ”shit… Jag är helt säkert gravid”, berättar hon i sin podcast Pillowtalk.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon säger att hon äter p-piller, men att hon slarvar med dem och därför aldrig har haft regelbunden mens.

– Ibland kan jag skippa mina p-piller, på riktigt i två-tre dagar, och sen bara äta två stycken. Jag vet inte hur min kropp funkar. Den måste tänka ”vad gör du?”, säger Peg.

Hon får bannor från sin syster och poddpartner Penny som inte är förvånad över en eventuell graviditet.

– Du har ju sagt innan att det är konstigt att du inte har blivit gravid för att du har varit slarvig med dina p-piller, det är inte så konstigt.

Ett annat tecken på graviditet var att Peg fick hemorrojder, något hon har hört är vanligt hos gravida kvinnor. Hon meddelar dock att hon i slutändan inte var gravid, men hur hon fick reda på det avslöjar hon inte.

– Nu var jag ju inte det. Men jag skulle kunna vara det, vem vet, säger Peg och skrattar.

Foto: IBL

Annons