Peg Parnevik visar upp nya kärleken Jesper Niklasson – se bilderna här

Peg Parnevik & Jesper Niklasson

Den senaste tiden har följarna kunnat skymta en mystisk kille på Peg Parneviks Instagram. Hon har nu bekräftat att de dejtar och att hon känner sig lyckligare än på länge. Här är Pegs nya bilder med den nya romansen.
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik
Slå på ljud

Tidigare i år var det mycket rubriker kring Peg Parnevik och Filip Lamprechts relation. Det var i samband med att Filip var med i Let's dance som uppbrottsrykten började cirkulera och länge väntade fansen på svar på hur det faktiskt stod till. Länge höll de läget för sig själva men i podcasten Pillowtalk, som Peg har tillsammans med systern Penny Parnevik, bekräftade hon tillslut att det var slut efter flera månaders spekulationer.

– Jag förstår att det är en chock för er men för mig är det här något jag sörjt länge nu. Det här är något jag gått igenom ett tag nu och det är därför jag mått så dåligt, sa hon då.

Men sedan det tidigare paret valde att gå skilda vägar har det hänt mycket. Peg har nämligen börjat dejta musikproducenten Jesper Niklasson, något som Nyheter24 rapporterat om.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peg Parneviks ord om kärlekslivet – efter uppbrottet från Filip: ”Jag dejtar”

Trots att ett uppbrott sällan är enkelt har Peg idag gått vidare från den jobbiga perioden som hon var i tidigare i år och på senaste tiden har hon dessutom hintat om att det finns en ny kille i hennes liv.

Det var nämligen i slutet av juni som följarna reagerade på att hon hade lagt upp en pussbild tillsammans med en okänd kille, och direkt började frågor om hon hade träffat en ny att hagla in. Peg kommenterade sedan detta i podden och förklarade då att hon faktiskt börjat dejta igen efter uppbrottet från Filip.

– Jag vet att det här kanske blir knasigt men det känns rätt nu, sa hon då innan hon fortsatte:

– Jag märkte ganska snabbt att så fort jag började posta folk jag dejtar så förlorade jag flera tusen följare. Såklart att inte alla tänker så men jag får känslan att folk tycker väldigt synd om Filip för att jag valt att gå vidare och att det är snabbt. Men som jag sa i förra avsnittet. Vi är fine och vi hörs och vi har snackat om det.

Pegs bilder med kärleken Jesper Niklasson

Och nu har den mystiska kärleken börjat dyka upp allt oftare på Pegs, och även en del av familjens, Instagram. På Pennys story kunde man nämligen se häromdagen hur de alla spenderade tid tillsammans, och av Pegs uppdateringar att döma verkar hon och killen spendera väldigt mycket tid ihop.

Här är några bilder:

Även Jesper har valt att lägga upp en bild på de två tillsammans och i kommentarsfältet kan man se Peg kommentera:

”Mitt hjärta.”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya bilder på lyxhuset – följarnas starka reaktioner

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings nya bild med dottern Vilda hyllas på Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN