LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik utsatt för påhopp – Penny Parnevik om otäcka händelsen

12 mar, 2022 
PEG PARNEVIK, PENNY PARNEVIK
Peg Parnevik har blivit utsatt för påhopp av några tonårskillar. Nu berättar systern Penny Parnevik om den obehagliga upplevelsen på tåget hem till Åkersberga.
”Peg blir såklart obekväm”, skriver Penny på Instagram.
Annons
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoriaBrand logo
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

Peg Parnevik, 26, är en av Sveriges mest folkkära artister och tillsammans med resten av familjen har hon fångat svenska folkets hjärtan.

Under fyra säsonger fick vi följa familjen Parnevik i deras egna realityserie Parneviks. I serien fick vi se Jesper, Mia, Peg, Penny, Philippa och Phoenix och de bjöd verkligen på sig själva. Men efter fyra säsonger fick det vara nog.

– Nu är vi klara. Parneviks is done. Det kanske blir andra program, men inget mer Parneviks, sa Mia till Hänt under Kristallen-galan 2018.

Sedan dess har mycket hänt. Bland annat har alla barnen flyttat hemifrån och det stora vita huset med blåa knutar är sålt. Mia och Jesper har istället lagt vantarna på ett lite mindre hus i Florida.

Annons

Därför flyttade Penny Parnevik till Sverige

Det var i samband med coronapandemin som alla barnen flyttade hem till Sverige. Penny har tidigare berättat om varför hon och maken Douglas Murray, 41, valde att stadga sig i Sverige och inte i USA.

– Fråga nummer ett som alla alla undrar “ska ni flytta till Sverige?”. Ja det ska vi! Vi har hundra procent bestämt oss att Sverige ska vi bo i nu. Vilket är helt sjukt för jag har alltid sagt att jag kommer aldrig att flytta till Sverige. No offence. Men jag har bara sagt att jag är amerikan och vill bo i USA, och så ska det vara, sa Penny i en video på Youtube och fortsatte:

– Men med tanke på hur det ser ut i USA just nu med tanke på corona och med tanke på Trump och allt möjligt. Så har jag känt att det här är landet jag vill att mina barn växer upp i.

Penny Parnevik om obehagliga upplevelsen på tåget

Nu har Penny och Douglas flyttat in i sin nya lägenhet där barnen kommer trivas och få egna rum. Familjen har även ett landställe i Åkersberga, en bit utanför Stockholm, Penny brukar ta tåget dit. Men plötsligt när hon och Peg befann sig på tåget hände något obehagligt.

Annons

”Jag och Peg med mina två barn är på tåget till Åkersberga. Skoldagen är över så alla tonåriga killar hoppar på tåget samtidigt. Dom ställer sig där vi som har vagn och äldre människor får sitta...”, skriver Penny på sin Instagram-story och fortsätter:

”De börjar "på skoj" knuffa varandra så att de hamnar över mig och barnen flera gånger. Jag blir lite rädd och säger "SERIÖST SLUTA, JAG SITTER MED BARN I MITT KNÄ", då börjar de skratta.”

Sedan gav de sig på Peg.

”Sen ropar de på Peg: "PARNEVIK!!! VA FAN GÖR EN KÄNDIS PÅ TÅGET. BOR INTE DU I EN MANSION. PARNEVIK VA FAN GÖR DU PÅ TÅGET?", skriver Penny och tillägger:

”Peg blir såklart obekväm och tittar neråt/svarar inte för att hoppas att de slutar.”

Nu uppmanar Penny alla mammor där ute att prata med sina söner om hur man beter sig. Vi på Hänt hoppas att Peg och Penny mår bra, trots allt!

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons