LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks avslöjande om könet på Penny Parneviks bebis

03 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Penny Parnevik, Peg Parnevik
Penny Parnevik väntar sitt tredje barn och systern Peg ska därmed bli moster igen.
Till Hänt kan Peg berätta om känslorna att välkomna ännu ett syskonbarn till världen – så avslöjar hon även detaljer om könet på bebisen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Det var i realityserien Parneviks som tittarna för första gången fick bekanta oss med systrarna Peg Parnevik, 27, och Penny Parnevik, 25, för första gången. Programmet slutade sändas för sex år sedan och sedan dess har mycket hänt. Idag är alla medlemmar i Parnevikfamiljen vana vid rampljuset.

Systrarna Peg och Penny har båda framstående karriärer men har valt att leva olika liv. Peg är artist och har ofta konserter och spelningar, medan lillasystern Penny lever ett mer stillsamt familjeliv ihop med maken Douglas Murray, 42, och barnen Atticus, 3, och Pebble, 1.

Att systrarna står varandra nära är inget som undgått någon. Tillsammans driver de den populära podcasten Peg och Penny, där de varje vecka delar med sig av sina liv till sina lyssnare. För bara några veckor sedan släppte Peg en låt som heter Penny och som handlar om deras starka syskonband.

Annons

Peg Parneviks reaktion när Penny blev gravid för första gången

När Penny avslöjade att hon var gravid första gången blev Peg rejält chockad. Hennes reaktion på den glädjande nyheten ledde faktiskt till en konflikt i familjen.

– Alla var arga på mig. Det var ingen bra tid, mamma ville att jag aldrig skulle komma hem igen typ, har Peg tidigare berättat i podden.

I podcasten Parnevik och Engblom, som mamma Mia Parnevik, 54, tidigare hade med Annelie Engblom har hon berättat om bråket.

– Jag visste inte hur jag skulle nå fram till Peg. Jag sa att ”du kommer förstöra din relation till din syster nu för evigt nu om du inte tar tag i det här”, förklarade Mia då.

Peg Parneviks avslöjande om könet på Pennys bebis

Nu har Peg växt in i rollen som moster och idag älskar hon att spendera tid med Atticus och Pebble. Och när Penny avslöjade att hon skulle bli mamma för tredje gången blev Peg överlycklig.

Annons

Under inlägget där Penny avslöjade den tredje graviditeten kommenterade Peg:

“Älskar dig”

“Så exalterad över bebis nummer 3!!!”

När Hänt träffade Peg på röda mattan inför Grammisgalan, kunde hon återigen berätta om känslorna.

Du ska ju bli moster snart igen, hur känns det?

– Men gud jag glömde nästan, det känns som att hon redan har fem barn. Nej men i augusti!, säger Peg och skrattar.

– Det är otroligt, jag är så peppad på att träffa en ny liten bebis.

Har de tagit reda på vad det är för kön?

– Nej, de har inte gjort det någon gång så det blir en överraskning. Men jag tror, från början sa jag tjej, men nu... Nej jag tror det är en tjej. Men vi får se!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons