LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik ångrar sig – vill klippa alla band: ”Jag vill börja om”

04 mar, 2024 
Peg Parnevik är allmänt känd för sina tatueringar. En tatuering som blev extra uppmärksammad var en kärlekstatuering som hon gjorde med sitt ex Filip Lamprecht.
Men nu ångrar hon allt.
– Jag önskar att jag bara kunde ta bort dem och börja om, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det söker Martinus Gunnarsen i en tjej – Marcus avslöjande om kvinnliga kändisenBrand logo
Det söker Martinus Gunnarsen i en tjej – Marcus avslöjande om kvinnliga kändisen

Peg Parnevik, 28, har stått i rampljuset sedan den dagen hon såg sitt första ljus. Med föräldrar som Mia och Jesper Parnevik har hon med andra ord växt upp i offentligheten.

Idag är Peg en av Sveriges främsta artister och dessutom driver hon en uppskattad podd tillsammans med systern Penny Parnevik, 27.

Under fyra säsonger fick vi följa familjen i deras egna realityserie Parneviks. Men fyra säsonger fick räcka och i höstas gjorde faktiskt Mia och Jesper tv-comeback med programmet Parneviks all in.

Mia och Jespers födelsedagspresent till Peg

De som följt Parneviks vet att Mia och Jesper till en början var lite skeptiska till att Peg ville göra tatueringar. Men tillslut valde de att lägga sina egna åsikter åt sidan och på Pegs 20-årsdag chockade de med att ge henne en tatuering i födelsedagspresent. Men det var inte helt okommenterat som de gjorde det.

Annons

– Det här tar emot för pappa och mig. Det här är jobbigt. Jag har försökt förtränga att Peg har fått en tatuering i födelsedagspresent för hon kommer ju vilja göra det. Men samtidigt så är hon ju vuxen så det kan väl vara kul att vi inte är så dumma, sa Mia då i programmet och fortsatte:

Men för Peg var det inte lika självklart att göra en tatuering som Mia faktiskt trodde.

– Nu när jag får göra det så vet jag inte om jag vill. Eller jag vill men jag är lite rädd. Jag trodde aldrig att de skulle säga ja, sa hon då.

Pegs totalvändning – vill ta bort sina tatueringar

Men mycket har hänt sedan dess och idag är Peg allmänt känd för sina tatueringar och att hon inte är den som tackar nej till nya tatueringar i första taget.

I podden kommer nu Pegs tatueringar återigen på tal.

”Har Peg någon plan för nästa tatuering?”, lyder en fråga från en lyssnare.

– Jag trodde att du sa att du var klar?, säger Penny förvånat.

– I think I’m done och jag funderar på att ta bort vissa och börja lasra bort. Jag önskar att jag bara kunde ta bort dem och börja om, eller såhär ta bort vissa, säger Peg.

En av Pegs lite mer uppmärksammade tatueringar gjorde hon 2018. Då var hon ihop med Filip Lamprecht, 26, och ex-paret gjorde då en kärlekstatuering.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons