LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Peg Parneviks lögn för Mia och Jesper – nu talar hon ut om händelsen

07 jun, 2023 
PEG PARNEVIK, JESPER PARNEVIK, MIA PARNEVIK
Peg och Penny Parnevik växte upp i USA och nu kommer det fram att de har ljugit för sina föräldrar vid ett tillfälle.
Nu berättar de om incidenten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli mosterBrand logo
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Peg Parnevik, 27, och Penny Parnevik, 26, står varandra väldigt nära. Förutom att de driver podden Peg & Penny tillsammans så har Peg även skrivit en låt som heter Penny. Låten handlar om den enorma kärleken som Peg känner för Penny och alla sina syskon.

Svenska folket fick upp ögonen för syskonen Parnevik när de hade sin omåttligt populära tv-serie Parneviks. I serien bjöd de över svenska kändisar som fick bo några dagar i "Casa Mia", som deras lyxvilla i Miami hette. Idag är den villan såld och Mia Parnevik, 55, och Jesper Parnevik, 58, har lagt vantarna på ett nytt boende i Miami som de håller på och renoverar upp.

Idag bor Peg och Penny i Sverige, även om Peg ibland flyger över Atlanten för olika jobbuppdrag. Systern Philippa Parnevik, 24, bor i New York och brodern Phoenix Parnevik, 22, verkar pendla lite mellan Sverige och USA.

Annons

Därför flyttade Penny Parnevik till Sverige

Men familjen har inte alltid bott i Sverige. För Penny togs beslutet när äldsta sonen Atticus, 3, var född.

– Vi beslutade oss för att flytta till Sverige, vilket är det bästa beslutet vi har tagit, forsätter hon. Det förbättrade min och Douglas dynamik och förändrade våra roller. Vi gick från att bo i Kalifornien, där jag tog cirka åttio procent av jobbet som hade med hemmet och Atticus att göra, till att vi idag sköter allt fifty-fifty så gott det går. Det har känts väldigt coolt och har varit otroligt fint för oss att få göra den förändringen tillsammans. En pandemi är aldrig en bra sak men för mig har det blivit en påminnelse om att jag är privilegierad, har Penny berättat för Mama.

Peg Parnevik avslöjar lögnen till Mia och Jesper

När Peg och Penny fortfarande bodde i USA hade de dock en hel del hyss för sig och de har många minnen ihop.

I det senaste avsnittet av podden är det en lyssnare som undrar vad man ska göra om man precis backat in i ett träd med sin förälders bil. Nu visar det sig att Peg och Penny är experter på ämnet, det har nämligen hänt dem.

Annons

– Jag har gjort det, vi gjorde det i pappas BMW, alltså hårt, vi bara PANG. Sedan åkte vi till våra vänner Matthew och Ryan för de ägde en biltvätt. Då sa vi, "vi kan betala vad som helst, men ni måste få det här att se ut som att vi inte har skrapat och rakt in i en pelare", säger Peg.

Penny uppmanar lyssnaren till att ljuga, precis som hon och Peg gjorde. Åtminstone om man kan fixa problemet själv och om inte det går är det bäst att säga som det är.

– Som förälder hade jag varit så impad att mina barn gjorde det misstaget och sedan löste det. De tog tag i det här, de åkte och struntade inte i det. Det är värre om de struntar i det, säger Penny.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Karin Törnblom/TT

Annons