Artikeln innehåller reklamlänkar

Paows krav på TV3 för att medverka i Paradise hotel igen

Paulina paow danielsson om kraven på TV3 för att medverka i Paradise hotel

Paulina ”Paow” Danielsson gör sin tredje säsong av Paradise hotel. Nu berättar hon vad hon krävde av TV3 för att vara med igen.

Den fjärde mars drar ännu en säsong av Paradise hotel igång på TV3. I år ska intrigerna dugga tätt, och flera tidigare deltagare återvänder till programmet. Både Jesper Johansson, 28, och Haidar Juma, 27, gör sin tredje säsong, och de får sällskap av Paulina ”Paow” Danielsson, 25.

– Jag tror att folk kommer folk kommer tänka; ”Ah, va fan gör hon här igen.. bla bla hon har ju varit med förut bla bla”. Men jag bryr mig inte, säger Paulina i sin introduktionsvideo.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

 Hon berättar att TV3 har kontaktat henne flera gånger och frågat om hon vill vara med, men då hon har varit i olika förhållanden har det inte passat förrän nu. Innan hon tackade ja ställde hon också ett krav på TV3.

– Ger ni mig rätt summa pengar så kommer jag leverera bra, säger Paulina och fortsätter:

– Jag vet om vad jag är värd och jag vet om att jag gör bra tv, så det är klart att jag fick en bra summa.

Paulina ”Paow” Danielsson om nya säsongen

Den här säsongen har varit lite annorlunda från Paulinas tidigare säsonger.

– Jag var så ung när jag var med, jag var 19 och sen var jag 21. Sedan känner jag folk som är med den här säsongen också, säger hon.

Bland annat känner hon Haidar, Emma Hellström, och Jesper Johansson som hon hade en romans med då de tidigare medverkat i samma säsong av Paradise hotel. Hon tatuerade till och med in hans namn på foten, en tatuering som hon senare tog bort.

Vill kasta kulan i Paradise hotel

Paulina Danielsson har tidigare medverkat i bland annat Ex on the beach, Temptation island och Hemliga beundrare. Hon är alltså inte ovan vid att synas i rutan. Dessutom jobbar hon som bloggare och influencer, något som gör att hon inte behöver ta semester för att vara med i Paradise hotel.

– Jag är inte jättestort behov av pengarna, jag tjänar ju ganska bra och är nog den enda som inte sagt upp mig för att vara här. Men jag är här för att ha kul i alla fall, kasta kulan om jag vinner och kanske ligga med nån kille som ser ut att inte ha nån framtid, säger hon i introduktionsvideon.

LÄS MER: TV3-profilen Emma Hellström återvänder till Paradise hotel

LÄS MER: Paows vändning i relationen med Lance Hedman: ”Så glad”

FOTO: TV3/NENT Group

FRÅN FÖRSTASIDAN