Artikeln innehåller reklamlänkar

TV3-profilen Emma Hellström återvänder till Paradise hotel

Emma Hellström i Paradise hotel 2019

Förra gången Emma Hellström var med i TV3:s dokusåpa Paradise hotel fann hon kärleken. Nu återvänder hon till rutan – men med en helt annan inställning.

25-åriga Emma Hellström var en av deltagarna i Paradise hotel 2017. I huset träffade hon dokusåpaveteranen Smail Alihodzic, 28, som hon efter säsongens slut flyttade ihop med. Men efter bara ett par månader tillsammans kom beskedet att paret hade valt att gå skilda vägar.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Anledningen till uppbrottet var att Emma Hellström inte kunde lita på sin partner, något hon berättade i en intervju strax efter händelsen.

– Från början till slut, från att vi kom hem från Mexiko tills att vi gjorde slut, så var jag inte den enda tjejen, sa Emma då.

Men Smail har tidigare hävdat att han inte varit otrogen under deras förhållande, vilket han pratade om i sin podcast Sex med Smail och Frida.

– Om jag någon gång skulle börja fantisera om andra tjejer då kommer jag säga det eller göra slut för att jag inte vill vara den killen, sa Smail vid tillfället.

Efter uppbrottet är det många av Emma och Smails följare som undrat hur relationen mellan dem är i dag. I en frågestund på Emmas Instagram story avslöjade hon sanningen i höstas. Hon berättade då att deras relation idag är ickeexisterande, men att de heller inte är ovänner.

”Vi båda har gått vidare och har det bra”, skrev hon.

Sedan dess har det gått rykten om att Emma Hellström har dejtat Youtube-profilen Ben Mitkus, 24. Detta påstående dementerade dokusåpaprofilen på sin Instagram i november.

Emma Hellström återvänder till Paradise hotel

Nu har Emma Hellström bestämt sig för att återvända till Paradise hotel. Detta blev offentligt i tisdags när TV3 la upp ett videoklipp på Emma på programmets Instagramkonto. I videon berättar hon om beslutet att återvända:

– Förra gången jag var med i PH blev det inte alls som jag tänkt mig. Den här gången ska jag inte få känslor för någon, jag ska inte bli kär. Jag ska bara gå in och ha kul och vara mig själv, säger Emma.

Hon avslöjar även att hon har en ny strategi för i år:

– Jag vill ha revansch, jag vill vara den första tjejen som kastar kulan. Det spelar ingen roll om jag har stått med någon från början till slut, jag kommer att kasta den ändå. Det här är min säsong och jag ska ta revansch för jag förtjänar fan revansch.

LÄS MER: Emma Hellström berättar sanningen om relationen med Ben Mitkus

LÄS MER: Efter uppbrottet: PH-Emma Hellström om relationen med Smail

FOTO: Instagram/TV3

SENASTE NYTT!