Paulina ”Paow” Danielsson dejtar igen – efter uppbrottet från Mattias Helén

Paulina Danielsson och Mattias Helén

TT
Paulina Danielsson och exet Mattias Helén umgicks under helgen.
För Hänt avslöjar nu Paulina att hon börjat dejta igen – denna gång en musiker.
– Det känns jättebra, säger hon.

Mattias Helén, 20, gjorde tv-debut i våras då han medverkade i Paradise hotel. Han kom snabbt att blir en favorit bland tittarna men hans medverkan blev inte allt för lång. Däremot fann Mattias kärleken under inspelningarna, Paulina ”Paow” Danielsson, 26, agerade coach till ett gäng deltagare och fångade då Mattias stora intresse.

Mattias och Paulina blev dock inte tillsammans direkt, under pressträffen inför programmet berättade Paulina att de dejtade. Men strax därpå hade de tagit relationen ytterligare ett steg och var de ett par. Både Paulina och Mattias delade flitigt med sig av uppdateringar gällande sin kärlek men i juli fick kärleksagan ett slut.

Relationen tog slut efter insikten om olikheterna

I ett meddelande till Hänt bekräftade då Mattias att det tidigare paret inte längre var tillsammans. Paulina var snabb med att erkänna att uppbrottet hade tagit hårt på henne och valde därför till en början att inte kommentera det, istället bad hon följarna sluta ställa frågor – då hon behövde tid att få vara i fred.

Under en intervju med Hänt har Mattias tidigare förklarat varför relationen tog slut. Det visade sig bero på deras olika livsstilar.

– Hon bodde i Stockholm och jag var ute på landet. Sen var ju hon mycket hos mig, men det var lite synd för vi hade lite för olika intressen typ, sa han i en intervju med Hänt i somras.

Sedan uppbrottet i somras har Paulina och Mattias istället funnit en ny slags relation till varandra. Det var under en livesänding på Paulinas Instagram, härom veckan, som hon berättade att de idag har kontakt.

– Jag och Mattias är ju vänner, vi är inte osams på något sätt. Det är som att vi har en relation fast vi inte är tillsammans, en öppen relation, sa då Paulina.

Nya kärleksavslöjandet efter återföreningen med exet

Ex-paret bor som sagt inte allt för nära varandra, vilket inenbär att de inte springer på varandra på stan. Men under lördagskvällen syntes plötsligt Paulina och Mattias befinna sig på samma plats. Duon hade då nämligen mötts upp och spenderade sedan kvällen tillsammans, något som de båda visade öppet på Instagram story.

När Hänt når Paulina berättar hon om glädjen över vänskapen med Mattias samt delar med sig av ett helt nytt kärleksbesked.

”Jag och Mattias är jättebra vänner fortfarande. Han är en människa jag alltid vill ha i mitt liv då han är en av mina bästa vänner. Känns fint att vi kan behålla de så. Jag dejtar någon annan nu”, skriver Paulina i ett meddelande till Hänt.

Paulina berättar att den nya killen hon dejtar heter Gabriel Kallander och arbetar som musiker. Duon har nu träffats i ungefär en månad.

”Det känns jättebra”, skriver Paulina.

Mattias Helén
Instagram