TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paulina Danielsson bekräftar relationen med Mattias Helén

04 maj, 2020 
Paulina Danielsson
Tidigare i år avslöjade Paulina “Paow” Danielsson att hon inlett en romans med en av deltagarna i Paradise hotel 2020.
Nu bekräftar dokusåpa-profilen att hon och Mattias Helén är mer än bara vänner.
Annons
Paradise hotel 2020Brand logo
Paradise hotel 2020

I veckan är det finaldags i Paradise hotel 2020. Nu återstår endast ett fåtal deltagare och på onsdagkvällen kommer det att stå klart vilket par som tar hem vinsten i programmet. Dessa två personer ska då göra upp om vinstsumman på en halv miljon kronor.

Denna säsong av dokusåpan har varit lite annorlunda än tidigare. Innan deltagarna klev in på hotellet delades de in i fyra lag och fick coachning av Paradise hotel-veteranerna Robin “Mos” Andersson, 28, Paulina “Paow” Danielsson, 26, Kristian Täljeblad, 29, och Anna Pankova, 23.

På pressträffen inför säsongspremiären avslöjade Paow att hon fattat tycke för en av årets deltagare. Det visade sig då vara Mattias Helén, 19, som tävlade i Kristians team.

– Jag dejtar inte. Men jag träffar han Mattias lite. Alltså vi är inte tillsammans, men vi ligger väl typ. Mysigt, sa Paow till Hänt då.

Mattias Heléns vistelse på hotellet blev inte långvarig och han tvingades lämna Paradise hotel 2020 efter bara ett par veckor.

Annons

Mattias Heléns romans med Paow

Trots att Mattias inte hade turen på sin sida i dokusåpan verkar det som att han haft mer tur i kärlek. I sociala medier har följarna kunnat se honom umgåtts flitigt med Paulina Danielsson de senaste månaderna.

Både Mattias och Paow har tidigare hävdat att de bara är kompisar men under en frågestund på Instagram story avslöjar Paradise hotel-profilen nu sanningen om relationen.

”Mer än vänner”, skriver Paow efter att ha fått en fråga om deras status.

Paulina Danielsson har även fått en fråga om vad det bästa med Mattias Helén är, varpå hon svarar:

”Att han är enkel att umgås med. Det är liksom aldrig något problem och vi har aldrig bråkat och är 9/10 gånger överens om allt förutom att han inte gillar lakrits och att mjukisbyxor är skönt och inte luddigt. Sen att han är snäll, social, mysig och så vidare”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV3

Annons